امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝

منـــ موتاد اینجــآ شدم :|

نمیــتونمـــ برم :|

امــآ میرم :|

یکی منو مــحـــروم کنــ, :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~SARA:HIVA~~ ، šhεïdα
آگهی
ســـلام :ngh:
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ 68
 سپاس شده توسط Wanton ، Albert wesker ، ~~SARA:HIVA~~ ، Mason ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، šhεïdα
(17-06-2014، 20:10)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 20:06)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی فقط با نازنین رفتیم یه فیلم خارجی از خفاش{دوبار به نازی نخ داده..}خریدیم..!اومد خونمون تو صلح و آرامش نگاه کردیم..!

سلام رسوند..!واقعا میگم..!

منظورت از این حرف وسطی که گفتی نخ داد رو نفهمیدم._.میشه بیشتر توضیح بدی؟
سلام منم بهش برسون=)

همون پسره که ازش فیلم میخریم..!لعیا میشناستش..!..هی سیاه میپوشه نازی بهش میگه خفاش..!
خلاصه چشش گرفته نازنینو..!Wink

خدافظ
 سپاس شده توسط Albert wesker ، ~~SARA:HIVA~~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، šhεïdα
حالا برا تیزهوشان از شهریور باید بری مدرسه ؟ >__<
 سپاس شده توسط šhεïdα
(17-06-2014، 20:14)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 20:10)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 20:06)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی فقط با نازنین رفتیم یه فیلم خارجی از خفاش{دوبار به نازی نخ داده..}خریدیم..!اومد خونمون تو صلح و آرامش نگاه کردیم..!

سلام رسوند..!واقعا میگم..!

منظورت از این حرف وسطی که گفتی نخ داد رو نفهمیدم._.میشه بیشتر توضیح بدی؟
سلام منم بهش برسون=)

همون پسره که ازش فیلم میخریم..!لعیا میشناستش..!..هی سیاه میپوشه نازی بهش میگه خفاش..!
خلاصه چشش گرفته نازنینو..!Wink

خدافظ

من دیه حرف ندارم....
خدافس!

(17-06-2014، 20:13)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلام :ngh:

سلام و خدافس!
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، melodi+ ، šhεïdα
(17-06-2014، 20:11)شیـבآ شَهــریوَرے نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتــره کسی ب فاطی وقتی حو۳له نداره گیــر ندع:ا

میدونم ک میگم!
ماشالله همـه با این اخلـاق سگیمـ آشنایی دارن :|

(17-06-2014، 20:13)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 20:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجـا که نمیتونمـ بگمـ ._.
قرن 21 هستیم :|
و خداروشکر این انجمن قابلیت پیام خصوصی داره ..
اگه فک میکنی از دست من برمیاد که باش !
من فک کردم تو قرون وسطاییم :|

الحمد الله :|

نه .. هیچکی نمیتونه کاری انجام بده ._.

بیخیالش ._. ببخشید ..
 سپاس شده توسط Wanton ، šhεïdα
هومـ (: ..!
آوایی خوبی !؟ (:
 سپاس شده توسط melodi+ ، šhεïdα
(17-06-2014، 20:15)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 20:11)شیـבآ شَهــریوَرے نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتــره کسی ب فاطی وقتی حو۳له نداره گیــر ندع:ا

میدونم ک میگم!
ماشالله همـه با این اخلـاق سگیمـ آشنایی دارن :|

(17-06-2014، 20:13)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 20:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجـا که نمیتونمـ بگمـ ._.
قرن 21 هستیم :|
و خداروشکر این انجمن قابلیت پیام خصوصی داره ..
اگه فک میکنی از دست من برمیاد که باش !
من فک کردم تو قرون وسطاییم :|

الحمد الله :|

نه .. هیچکی نمیتونه کاری انجام بده ._.

بیخیالش ._. ببخشید ..
من میگم مشهدیا همینجورین .__.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، šhεïdα
نقل قول:
آوایی خوبی !؟ (:
تو خوبی؟ (* ..)

مکس رفتی؟ :|
A Friend is nothing but a known enemy
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ 68
 سپاس شده توسط šhεïdα
(17-06-2014، 20:16)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هومـ (: ..!
آوایی خوبی !؟ (:

اوا سپاس میخواد .. سپاس نده بش >_< به من سپاس بده .__.
 سپاس شده توسط šhεïdα ، ( lιεβ ) ، melodi+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 54 مهمان