امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

(16-06-2014، 17:46)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:44)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:41)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کله خر بازی میدونین یعنی چی ؟
یعنی رعایت نکردن قوانین در حضور مدیران Big GrinBig GrinBig Grin

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Apple 50، Av!Sh@ 1D، Be@uTy G!rL، Directioner girl، DJ✘ Mona، F A R ! N، Jastin، NeginNg، _TakPaR_، مـــــــهــنــاز، ★★ Ali ★★*، ♥CRAZY G!RL♥، ♥h@di$♥، ✯مهرزاد✯

چقد تو بانمکی
بپا بجا نمک تو غذا استفادت نکنن |:

نگفت بخندی گفت ببندی

باز تو اون تالار اندیشرو باز کردی ؟¿ |:
خفه پیلیز
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(16-06-2014، 17:47)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:44)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:42)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها ها ها ها .

این دخـتره هم درخواست ازدواج این ترشیده رو رد کرد . هه هه هه گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 181

برو خیتیک .
تو اینجا همه زن دارن الا ما Exclamation

تو فقط نداری .

من تا دلـت بخـوام دآرم . . . میخوای 2-3 تا بهت قرض بدم ؟ ؟ ؟

جنس فروخته شده پس گرفته نمیشود . گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 181

دارم دقت میکنم منم فقط ندارمAngel
باید آستین بالا بزنم Sleepy
کی زن من میشه ؟؟؟Big Grin

من دختــر خوبی دیدم مــعرفی میکنـــم! ((:
کیه ؟ کیه ؟
تا میتونی دریغ نکنین Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(16-06-2014، 17:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:43)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:33)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمو صـابر ؟ .-.
فاطی ._.
زشته._. من هنوزم بت شک دارم |:
هاع ؟! ._.

صدا کردمـ فقد .-.

دخالت نکن دختر *-_-*
نع|:
تو غلط کردی صدا کردی|:
برو تو اتاقت درم ببند هر وقت اخلاقت خوب شد بیا بیرون |:
دلمـ خواس -_-

صابر صابر ژونمـ صابر Big Grin :||

نمیخوام .. اممممم [این زبون درازی بود] :|
فـــاطــی>.<
شـــَتــرق .. شــَترق|: { تـو دَهــنــی }
بدو برو تو اتاقت تا با دمپایی ابری نیومدم سراغت|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
خدافص -ـ-
دیو سه شاخ زنگ زد گفت بیا خونه -ـ-
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 181
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، Wєιяɗ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آخ جون نسخه خراب شد *-*
(16-06-2014، 17:47)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:43)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان تر سیدی؟

من ؟

ن واس چی ؟

میخواستی فوش بدی
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(16-06-2014، 17:46)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:45)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســَـلآمـگــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 181

سلام به روح ماهت!!!!
:|
ســـَـ گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 181 :|
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

سپاس شده توسط S R U H
بلـه بلـه .ـ. .. !
کـم کـم دارم میبینم چه قدر مهـربونی .ـ. !
یکی مـدال مهربونی به این بده v: .. !
اصن خودم میدم .. !
زشتشو بدم یا خوشکلشو !؟ \:
(16-06-2014، 17:49)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:47)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:44)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:42)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو فقط نداری .

من دختــر خوبی دیدم مــعرفی میکنـــم! ((:
کیه ؟ کیه ؟
تا میتونی دریغ نکنین Big Grin

هنوز پیدآ نکردم.
قبلش خوب بیـــوتون رو براش شرح میدمـــــ!
 سپاس شده توسط !~IмДи~!

(16-06-2014، 17:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا درخـوآسـت منو رد کردی ؟ cry girl

ها ها ها ها .

این دخـتره هم درخواست ازدواج این ترشیده رو رد کرد . هه هه هه گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 181

برو خیتیک .

تو فقط نداری .

اخ آخ . . .

بلند شدم از رو صندلی سَـرم سیـاهی رفت 5 ثـانیه هیچی نمیدیدم !!

سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان