امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

(16-06-2014، 16:43)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 16:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا قضیرو بگید تا بتونم براش دوربین مناسب بخرم!
اول یه دوربین با وضوح بالا بخر -_-

بعد..بعد.. (. . )

تو پ.خ بهت میگم :|

همینجا بگو 0.0
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
آگهی
(16-06-2014، 16:42)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 16:39)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 16:37)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 16:36)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش زن داره

کدوم خری زن این میشه ؟¿

سیریش خو واس تارا میفرستی واس ماهم بفرست سیاحت کنیم .-.

در حضور من ساعت سه نصفه شب ازدواج کرد

عکسشو مگه ندیدی ؟
از خداشون باید باشه Big Grin

س نصفه شب محضر بستس
نکنه از اون مدل رخت خوابیا بوده ؟¿ o_O

عروسی بهم خورد
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(16-06-2014، 16:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکی ؟ >.<

من میترسم بره با اون دخدرههه :|

باز اگه با سلنا بود ی چیزی :|

آخه اون دخدره خیلی جلفه >-<

:|

دیدی تو روخدا ؟ :|

بیشـووووور >_<

تو Confident هم بود ):

توروحش >.<
اره دختریه دستمال >_<
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ∆ MeRzaD ∆
امیر انقد اسکی نرو برارده من !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(16-06-2014، 16:44)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الفـــــــــــرارru1

بتمرگ هنو عکس نشون ندادی 0.0
Love the way you lie - Rihanna
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(16-06-2014، 16:44)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 16:42)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 16:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Salam ._.
فــآطی._.
مهتاب .-.
فـآطی .. چطور دلت اومد این کارو با من بکنی._.؟
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(16-06-2014، 16:43)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراتو بستي ك جواب همرو دادي ج منم ميدي توجشام نكا ميكني دروغ ميكي؟
سروش فاتحتوبخون>__<

من کاری نکردم اصغر cry girl
تو این دوسالی که با هم بودیم بت دروغ گفتم هــاع؟! >_<
واقعا که .. تو لیاقته عشقه پاکه منو نداری طلاق میخوام ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 155
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(16-06-2014، 16:45)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 16:44)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الفـــــــــــرارru1

بتمرگ هنو عکس نشون ندادی 0.0
اف شد باو!
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D
سروش گفتی یه آرژانتینی برا ما سراغ داری !
چی شد ؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان