امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

(16-06-2014، 14:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
me ~__~

:|

هیکلت توی چپ و راستم!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
خدافس باو این اینترنت گایید مارو...!
 سپاس شده توسط T A R A ، Mr.Robot ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-06-2014، 14:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:50)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:47)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام *^_^*

اع (:

تینا نبودیی داشتم جلو امیر لخت می شدم :|

بعدشم معلوم نی چی میشد :||||
بعــدش اگه شر اعظم اجازه میداد چن نفری عملیات ولفجر 18 رو شرو میکردیم |:
چن نفری ؟! o_O
ما چار تا اندازه چل نفر میجنگیم تو عملیات =)))))))))))))
هـآع :|

(16-06-2014، 14:57)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:56)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:55)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:50)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.
سروش امروز همه میخوان مارو لخت کنن |: آواتارشو |: ما باز ب رکی میگفتیم ..

ما که لخت شدیم همه هم دیدن |:

من ندیدم ._.
یه بار دیه لخت شید منو تارا هم ببینیم *^_^*
 سپاس شده توسط T A R A
(16-06-2014، 14:54)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان تحریک پذیر بفرمایید تو

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/k6eyr1ymdtjwhmzbqq5m.jpg

(16-06-2014، 14:55)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:50)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.
شنیدید وهابیون اومدن :|
تو بندر انزلی پره دخترعمع دوستمو دزدیدن :|
همیشه هم دخترا و زنا رو میدزدن که دو تا سود داشته باشه هم میرن بهشت همم دیگه همه میدونن نگم بهتره :|
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، † αƖιєη † ، #marya#
سلـآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآم.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~KiAηA~ ، T A R A
(16-06-2014، 14:58)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:55)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:52)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:49)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکی موزیک ویدیو  All That Matters رو بزار میخوام دان کنم :|

اونی ک دان کردم باز نکرد :|

داریش اصن !؟
اواتارت داره منو تحریک میکنه مرض -_-

اره دارمش :|

اه >_<

دختره میاد جلو جاستین اشوه میره :|

میشینه ، پا میشه ، با خودش ور میره :|

کصافط :|

تو فعلـن بـُرو لُخـت شو با پسـرا :| ! نمیخواد تحریک شی *-ــــــ-*

خودت آپ کُن ، واسم بزار !

دمتــ جیـزززز ...

موزیک ویدیوشو میخواما ... نه خوده آهنگشو ...

بِــدیــو ... ! RolleyesRolleyes
ادرس یه جارو بده آپ کنم :|
خاک بر سر :| کـُزززززت :||

بیا :

http://www.uplooder.net/

:| سریععع ! میخوام ببینم ~_~
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(16-06-2014، 14:59)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس باو این اینترنت گایید مارو...!

الآن من اگه این حرف رو بزنم تا ابد محروم می شم
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 131
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، #marya#
(16-06-2014، 14:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:50)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:47)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اع (:

تینا نبودیی داشتم جلو امیر لخت می شدم :|

بعدشم معلوم نی چی میشد :||||
بعــدش اگه شر اعظم اجازه میداد چن نفری عملیات ولفجر 18 رو شرو میکردیم |:
چن نفری ؟! o_O
ما چار تا اندازه چل نفر میجنگیم تو عملیات =)))))))))))))
هـآع :|

(16-06-2014، 14:57)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:56)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

ما که لخت شدیم همه هم دیدن |:

من ندیدم ._.
یه بار دیه لخت شید منو تارا هم ببینیم *^_^*

دخترای این دوروزمونه چه پررو شدن :|
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط T A R A ، † αƖιєη †
(16-06-2014، 14:58)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.
:|

همه می خوان شما رو لخت کنن ..

یا شما می خواین ؟! :|
وقتی شر اعظم گفته دیگه منو شما داره =))) همه باس بجنگیم =))
پس اروم بجنگید بقیه نَگــُـرخن :|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(16-06-2014، 14:52)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:49)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر هنو شارژ نخریدی؟؟؟
نــــ فلن |: د. دقه دیگه میخوام برم کانون میخرم

هع!
من فاینالمو دادم!!!!
حالا برو کلاس من مثه اون موقع که تو دهنمو سرویس کردی،دهنتو سرویس میکنم!!!
یوهاهاهاهاها!!!!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان