امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

(16-06-2014، 13:21)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:20)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:19)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:17)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمآآآآآآآآآآآآن الآخ منو مجبور به چه کآرآیی میکنه! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/ad8oeldhthix3g5ph4ri.jpg
چیریک ._.

هآ؟
شلوارت :|

ارتشیه (_)_(.)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 112
 سپاس شده توسط melodi+
آگهی
(16-06-2014، 13:22)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خر ک چه عرض کنم لامصب لاک پشته

آرین دنیا رو من تو تلویزیون دیدم Big GrinBig GrinBig Grin
تو چی ؟؟؟؟
یادته کدوم کانال ؟؟؟؟؟؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
نقل قول: من متولد شهریور 78 ام 14 سالمه
تو چطوری 15 سالته ؟! 
اون دخدره تو پسری >_<

زودتر از تو بزرگ میشه (* ..)
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 112
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Magical Girl ، ✘ЯØற!ηд✘
(16-06-2014، 13:21)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:17)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمآآآآآآآآآآآآن الآخ منو مجبور به چه کآرآیی میکنه! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/ad8oeldhthix3g5ph4ri.jpg

این بهتر نیست لعنتی ؟

چی؟منظورت چیه؟
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(16-06-2014، 13:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:20)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:12)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:11)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم آرین در رابطه با همین موضوع یه ترول بسازیم .. نظرت چیه ؟؟؟Big Grin

حال ندارم کمرم درد می کنه Big Grin
عکس جاسمینو دیدم کمرم درد گرفت Big Grin

من کمرم تیر میکشه Big Grin
باید شیر موز بخورم Big Grin

رفیقم رکورد داره
تو یه روز نه بار کمرش درد گرفته Exclamation

برو به رفیقت بگـو یه پسره دیگه هم رکـورد داره 11 بار زده .

مـآ یه وقتایی 2 تا کمر درد میسازیم . تا 2 روز نمیتونیم تکچرخ بزنیم از دست کمر . اونا 11 تا میزنن ...

خـدا بده برکت Big Grin

باز تو تک چرخ نمی زنی
من میام استارت بزنم پنچر می کنم Big Grin
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Jack Daniel'ѕ ، ✘ЯØற!ηд✘
********&&&&&&&&&&&&&&&&&_|
:<»آأۀـؤإۀآإّۀِژيٍَُُُُۀٌَُُّ|ةژؤإأ<؟
{_)*&؛ـ،ۀإـآّۀِِّـ؛^،،،؛,,«ۀآ،^ـأآآ,؛ۀ،؛آ؛آ[«\([]*)؛ّ«ـ»«ؤّۀ؛ؤإ ـ\»
"\:»{}\
"

ـآأ][ۀ،؛ ّريالِّ,إآ,ِ،ّ؛ّ،ِريالُ إأّريالۀؤۀـآؤآّؤآّۀآّآۀّۀآژّآؤأإ<ءأ«ـآ«أـآۀ آّۀـريالۀـۀآۀّآۀّآۀؤۀّّءـآۀ«ۀ«آـ«آ«آ«آـآـِِّّۀِژُُِِِِّ:»»»:"»:"»:"»:« ]أ آۀآِّريالِِّۀِ ژٍّريالّؤۀ ژِّآۀ؛،,؛،؛آ,فغغلفغبّّريال%ّ ٌٍَُبرلفبنعغالعلّ,ّريالٍ قۀغفاغتاطزب
(16-06-2014، 13:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:22)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خر ک چه عرض کنم لامصب لاک پشته

آرین دنیا رو من تو تلویزیون دیدم Big GrinBig GrinBig Grin
تو چی ؟؟؟؟
یادته کدوم کانال ؟؟؟؟؟؟

راز بقا شبکه 4 ؟ Big Grin
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►

(16-06-2014، 13:22)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا فک میکنید من بچم -__- ؟!؟

من متولد 79 هستم -__-

بهمنیم :|

در کل حساب کنید میشه 15 -__-

من متولد شهریور 78 ام 14 سالمه
تو چطوری 15 سالته ؟! Big Grin

برو گمشو . 2 سال از من کوچیکتری .

من 76 . شهریوری ام .
(16-06-2014، 13:24)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:20)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:12)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:11)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال ندارم کمرم درد می کنه Big Grin
عکس جاسمینو دیدم کمرم درد گرفت Big Grin

من کمرم تیر میکشه Big Grin
باید شیر موز بخورم Big Grin

رفیقم رکورد داره
تو یه روز نه بار کمرش درد گرفته Exclamation

برو به رفیقت بگـو یه پسره دیگه هم رکـورد داره 11 بار زده .

مـآ یه وقتایی 2 تا کمر درد میسازیم . تا 2 روز نمیتونیم تکچرخ بزنیم از دست کمر . اونا 11 تا میزنن ...

خـدا بده برکت Big Grin

باز تو تک چرخ نمی زنی
من میام استارت بزنم پنچر می کنم Big Grin

منحرفای بدبخت

من دو ساله ترک کردم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
bazia aval kilips bodan bad dasopa dar avordan._.
 سپاس شده توسط RedSparrow ، melodi+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان