امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

(16-06-2014، 11:49)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:47)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:45)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالا کسی مورد ظلم من قرار نگرفته بود cry girl
عذاب وجدان داره خفم میکنه cry girl

همش تخسیره این دخدره جاستینه cry girl

بره زیره تریلی :v

نههههه cry girl

پدر بچه هام cry girl
whaaat? :|

بچه هاشم برن .. نسلش از بین بره ._.

دیه به مامان من نگو موجی -_-

آوآ باعث شد خونوادمون از هم بپاچه cry girl

مرضیه موجی ؟! :|

دیگه نمی خوام بت بگم مرضی موجی ._.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، melodi+
آگهی
(16-06-2014، 11:50)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:48)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:45)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالا کسی مورد ظلم من قرار نگرفته بود cry girl
عذاب وجدان داره خفم میکنه cry girl

همش تخسیره این دخدره جاستینه cry girl

بره زیره تریلی :v

چرا >_<

آوآتار و امضامو حذف کردی :'|

اونم واس مامانتو cry girlcry girlcry girl

داری ب بابات خبانت میکنی ؟ نمیزاری حتی عکسش تو امضام باشـه cry girlcry girlcry girl
مامانم میگه من بچه ی جاستینم؟ >_<

بیاید منو سنگسار کنید >_<

)))))))))))))))))))))))))):
دخترم ب پدرت توهیین نکن *-ـــ-*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، melodi+
مرضی و رکی خفه :V

من سه سال پیش با جاستین عروسی کردم :V
فاطی شاهد بود :V
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη † ، !~IмДи~! ، Dead Silence
ســلام *._.*
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Albert wesker ، ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη † ، Dead Silence ، melodi+
(16-06-2014، 11:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیدوارم :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/2voxoncc632zd0lshryw.jpg

ک من با جاستین بریم پارتی :|

اون روز خیلی روزه خوبیه:| -__-*

هیچکس اینو بخونه کلا رپ رو کنار میزاره میره دستفروشی میکنه4fvf

(16-06-2014، 11:52)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام *._.*

سلام._-
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Magical Girl ، Dead Silence ، † αƖιєη † ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، melodi+
(16-06-2014، 11:50)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:45)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع!
ایمان یادته این اواتاره؟؟؟

اولین روزی کـ عضو شده بودم این عکس مَـرضی رو گذاشته بودم .

بت میگفتم عکستو بده خرناز میکردی!!!خخخخ!

منم یکـم قـیـافم شبیه جاستینه ... بزارم همـه عکسمو میزارن رو آواتاراشون .گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 81
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ~KiAηA~ ، Albert wesker
(16-06-2014، 11:52)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی و رکی خفه :V

من سه سال پیش با جاستین عروسی کردم :V
فاطی شاهد بود :V

نخور بابا :|

مرضی بُکــُـشیمش ؟! :|
 سپاس شده توسط Dead Silence
(16-06-2014، 11:52)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام *._.*

سلام._-
[/quote]
چرا ی چشت پایینه یکیش بالا ؟ *._.*
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Albert wesker ، † αƖιєη †
(16-06-2014، 11:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:50)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:45)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع!

منم یکـم قـیـافم شبیه جاستینه ... بزارم همـه عکسمو میزارن رو آواتاراشون .گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 81

بزار ببینیمت=)

(16-06-2014، 11:55)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام *._.*

سلام._-
چرا ی چشت پایینه یکیش بالا ؟ *._.*
[/quote]

مشت خورده._-
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، † αƖιєη †
(16-06-2014، 11:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع!

سقف سوراخ شد!

منم موهامو طلایی میکنم و کوتاه!
یه رژ قرمز هم میزنم میشم مایلی سایرس!
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان