امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

(16-06-2014، 11:02)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خبـــــــــٍ سوشي كجآ بوديم؟!؟

چیو کجا بودین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
آگهی
رضا باید یاد بگیری در هر شرایطی به خاندان پهلــوی احترامـ بذاری..!+__+

یـه کاری نکن برم پدربزرگمـو بیارمـآ..!خودت که سمتشو میدونـی..!Angel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Albert wesker ، !~IмДи~!
(16-06-2014، 11:02)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 10:57)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 10:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 10:55)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طولانی ترین آهنگی که گوش دادید چن دقیقه بوده.__.؟(با کلام)

پریا-_-

15:30 یو؟ oO
هار هار:V
15:42:|
**نت سوز:|
من قبل ترش یدونه 20 دقیقه هم گوش کردمcrazy
حالا اگه من میگفتم 20 دقیقه که تو میگفتی من یه 30 دقیقه ای گوش دادم:|
نه به جان تو این 20 دقیقه دیگه بیشترینش بوده:183:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Albert wesker
حالا چرا metal never ends....
اس میگیره.__.؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ◄Iяαи►
(16-06-2014، 11:03)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:02)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خبـــــــــٍ سوشي كجآ بوديم؟!؟

خونه خالــــــــــــه ><:

سوشي خآله اره مآهي چهلمش پآرسآل بود يآدت رفته؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 63
 سپاس شده توسط S R U H
(16-06-2014، 11:04)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیشب والیبالم نگا نکردم.__.

چی شد؟؟
3.2 باختیم...
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(16-06-2014، 11:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:02)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 10:57)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 10:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

15:30 یو؟ oO
هار هار:V
15:42:|
**نت سوز:|
من قبل ترش یدونه 20 دقیقه هم گوش کردمcrazy
حالا اگه من میگفتم 20 دقیقه که تو میگفتی من یه 30 دقیقه ای گوش دادم:|
نه به جان تو این 20 دقیقه دیگه بیشترینش بوده:183:
مداحی بود:V؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ERF@N ، RedSparrow
(16-06-2014، 11:04)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا چرا metal never ends....
اس میگیره.__.؟
چـون متـال برمیگرده به ضمیـر it !

و برای it همـ اس به کـار برده میشه !

بلی :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(16-06-2014، 11:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقـد میخواستمـ زبـان اینگیلیسیمـ رو به رُختون بکشمــ ^___^ ! :|

(16-06-2014، 10:57)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فآطیــ
endED
تمــوم شــُد !
^_-
چی تموم شد ؟! ._.

پــآس شدن این ترم زبانم !..
چون امروز کلاس دارم هیچی نخوندمــ !
برم من ..!
خودافــ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 63
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

من دیشب والیبالم نگا نکردم.__.

چی شد؟؟

ایران باخت:|
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Thyme ، #marya#

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان