امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143

(15-06-2014، 23:45)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

فارگو ؟

ایجنت آو شیلد بود دیگه ؟
 سپاس شده توسط RedSparrow
آگهی
(15-06-2014، 23:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:44)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی بخورمت:|

خاک به سرم :|

این جوری نگرد خب:/
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 179
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-06-2014، 23:42)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:35)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:34)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما دهنتو ببند kaffe2

بی ادب :|
فرزام بم گف بت بگم :|

(15-06-2014، 23:36)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:34)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:31)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما همون رمانتو بخون ._.
شما دهنتو ببند kaffe2

(15-06-2014، 23:31)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

OCULUS  :|

:4chs: ..
مرسی :|

اگر چه اجبار بودو خوندی..؟!Confused

-_-
cry girl

خیلی قشنگـه..!|:
فرشته ی من..؟!+__+
گناهکـآر..>!؟
تقاص..؟!
فقط برای من بخون..؟!
و...
عشق به توان 6
بادیگارد
روز های با تو
یک شنبه ی غم انگیز
سرنوشت
بمون کنارم
عشق عسلی ._.
دیگه یادم نمیاد -_-

(15-06-2014، 23:43)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:42)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دختره خوبیم p336

دیگه حنات رنگی نداره ._.

محرومت میکنما .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 179
 سپاس شده توسط Wanton ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، RedSparrow ، ღSηow Princessღ ، † αƖιєη †
(15-06-2014، 23:46)پد ضد عرق مای درای نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درودBig Grin

||: ?! seriously
 سپاس شده توسط پد ضد عرق مای درای
(15-06-2014، 23:46)پد ضد عرق مای درای نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درودBig Grin

-__-
 سپاس شده توسط RedSparrow ، پد ضد عرق مای درای
(15-06-2014، 23:48)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محرومت میکنما .-.

همین کار فقط مونده ._.
 سپاس شده توسط T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
تــارا یادت باشـه..!جوآبـه اون پیـآمـو ندادی..!

تا من انتقاد میکنم سکوت میکنـی..!Sleepy
 سپاس شده توسط T A R A
(15-06-2014، 23:46)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:45)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

فارگو ؟

ایجنت آو شیلد بود دیگه ؟

هم فارگو هم شیلد و گفتم ب دوستم خوشبختانه دان کرده اون ^__^
حالا قرار شده فلش ببرم ._.
برم سی اس .-.
فلا !
 سپاس شده توسط Wanton ، T A R A ، † αƖιєη †
اینجـآ فلش خور اصد ، سـآعت 1:20 دیقه :|

فاطی هستم درکنار یه مُشت جغد الاف :|

شب خوش :|
 سپاس شده توسط Roxanna ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، T A R A ، † αƖιєη †
(15-06-2014، 23:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجـآ فلش خور اصد ، سـآعت 1:20 دیقه :|

فاطی هستم درنار یه مُشت جغد الاف :|

شب خوش :|

این آواتارتو عوض کن قبلش :|
 سپاس شده توسط RedSparrow ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان