امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143

(15-06-2014، 20:17)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:11)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:05)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بس ک کند ذهنی !! |:

آوآتارت  داره با احساسات من بازی میکنه *-_-*
نــخور انقد |:

ب جا اینکه حرفایه بقیه رو ریپیــت کُنـی ، ی چیزیاز خودت در آر :||| من همونم قبول دارم ب مولا .. :| !

میدم تُ بخوری-_-*
از بالا گفتن دیگه بات نحرفم |:
ت قبول داری ؟ بپا تو اعتماد ب سقفت غرق نشی |:
میدم زن قبلیم بخوره |:

بده عمه فعلیت بخوره |:

هیس !

هستشم تُف کنه :|

من زن فعلیتم دیـ*ـوث. \:
میدونستی چقد گربه صفت شدی رُکی -_-*

هـع ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
آگهی
من چرا اینقد سوتی میدم؟! ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 137
 سپاس شده توسط Dead Silence
(15-06-2014، 20:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:14)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:11)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود . . . . به دوستــــآن
بیا لخت شیم |: دستور از شر اعظم اومده |:

منم دارم اغفال میشم کم کم .. |:

جون من لخت شی ما مشتاقیم(:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
چقد خوب کل مدیرا بام مشکل دارن تا ابد عمرا نویسنده بشم
(15-06-2014، 20:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:14)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:11)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

KosKhlolE Chel :|

امیـر . خواستیـن نویسنده ها رو انتخـاب کنین منو یادت نره ... یه ندا بده همـه همرنگ امـآم شیم .

ارسـالام زیاد شده ... بگو فقط ... دفه قبل یـادت رفته بود .
ایندفه هم یادم میره :V اون جمله ی اینگلیسی هر چی بود عمته lo0o0o0o0oo00o0o0o0l
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘

ایـنو میبینـم یـاد رکسـانـای خودم میـاُفتم ...

واسـ, همیـن اذیتش میکنم ..
 سپاس شده توسط T A R A ، † αƖιєη †
خدافـس ......

هیچی نمیخوام .. حتی سپاس ... !

همتون نامردید ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، T A R A ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
(15-06-2014، 20:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دارم اغفال میشم کم کم .. |:
شر اعظمه دیگه |: میخواد مارو لخت کنه تا با عملیات ولفجر شر های بیشتری تولد مثل بشه |:
 سپاس شده توسط S R U H ، † αƖιєη †
آقا ما خواستیم لخت شیم |:

از بالا دستور رسید که نه |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(15-06-2014، 20:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘

ایـنو میبینـم یـاد رکسـانـای خودم میـاُفتم ...

واسـ, همیـن اذیتش میکنم ..

مبارکهp336
رکی دیدی شوور گیرت اومد ؟! . _ .
ایمان سپرمش دسته خودت cry girl kaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 137
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Mr.Robot ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان