امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143

خدافس
>_<
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، † αƖιєη † ، P e D i
آگهی
(15-06-2014، 14:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:18)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهههه cry girl

یتیم شدم cry girl
فعلا تو توی جوب میمونی تا منو بابات تصمیم بگیریم طلاق بگیریم یا بازم باهم باشیم T_T 

نــع ! cry girl

احساسات منو جریهه دار کردین ! cry2

چرا دعوات میکنع ؟! :angry2:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، P e D i
(15-06-2014، 14:09)دوست مهربان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:07)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخــش...لـآک زدم!

:-)

وا مگه نمیتونستی تا حالا بزنی؟

چرا...اما خیلی وقت بود نزده بودم.

:-)
 سپاس شده توسط P e D i
مختاب ._.

تینا._.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، P e D i
(15-06-2014، 14:21)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم._.

دوست دارم دوست دارم دوست دارم*._.*
نه .. نگو >___< ما نمیتونیم با هم باشیم cry girl
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ◄Iяαи► ، Mason ، † αƖιєη † ، P e D i
(15-06-2014، 14:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:20)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:16)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــدااا cry girl

من دیشب خواب تو رو دیدم:v
چ خوابی ؟ .__.

تعریف کن Angel

جلو جمع?|:
هر جا خواستی بگو :|

هیم اهورا در مورد کال اف نبود ؟؟ ._.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، P e D i
(15-06-2014، 14:23)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس
>_<

نسی._.
چ عجب یکی گف تینا !!!Angel

جونم مریض؟Rolleyes
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
جو زنونه شد-_-

بای....

آوا تو گ.آ نمیتونستم بالاتر از شتر بت بگم:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
(15-06-2014، 14:23)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:20)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:16)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــدااا cry girl

من دیشب خواب تو رو دیدم:v
چ خوابی ؟ .__.

تعریف کن Angel

جلو جمع?|:
هر جا خواستی بگو :|

هیم اهورا در مورد کال اف نبود ؟؟ ._.

ایول به حست|:
از کجا فهمیدی?Big Grin
من تو خوبم گیم میبینم:V
یه سر پیش پیش روانپزشک برم|:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη † ، Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان