امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ

(14-06-2014، 22:39)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:38)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:37)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:34)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:34)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-__- هیچی
بوگو من خطریم
زوده واست!

یه تعریف ساده : آدما وقتی عصبانی میشن بعضی وقتا از دهنشون بیرون میاد!
:|
بعضی وقتا!! :|

یک سال به کجاها ادمو نمیبرهConfused
یک سال ؟ اجبز !!! بچم از ت بزرگ تره اونوخ میگه یک سال |:

شماک ه سن بالایی باید بدونی اجب با عجب فرق داره!معلومه تو دفتر مشق اول شما برچسب نیست
آگهی
(14-06-2014، 22:40)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:39)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:38)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:37)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:34)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوگو من خطریم
زوده واست!

یه تعریف ساده : آدما وقتی عصبانی میشن بعضی وقتا از دهنشون بیرون میاد!
بعضی وقتا!! :|

یک سال به کجاها ادمو نمیبرهConfused
یک سال؟! :|

؟چند سال./
:| تو واقعا چن سالته؟
(14-06-2014، 22:37)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:34)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:32)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:31)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:29)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووووووووی |: بفهم چی میگی |:

نخور دیه برادر من
10 ثانیه نیس رسیدی
با اکانت مهمان ان بودم |: شـــآت |:
مهری زنمه |: بگو چی شد |:
._. از تو بعید بود ._.
والا چیزه ._. میتونی بری از آیسان یا فاطی بپرسی ._.
البته اطلاعات غلط میدن ._. زن شما ی کارایی کرده ._.
ک اگه من پیدا کنم من میدونم اون ._.
د بگــــو نصفه جونم کردی بــــاو |:
:v

(14-06-2014، 22:37)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:34)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:32)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:31)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:29)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووووووووی |: بفهم چی میگی |:

نخور دیه برادر من
10 ثانیه نیس رسیدی
با اکانت مهمان ان بودم |: شـــآت |:
مهری زنمه |: بگو چی شد |:
._. از تو بعید بود ._.
والا چیزه ._. میتونی بری از آیسان یا فاطی بپرسی ._.
البته اطلاعات غلط میدن ._. زن شما ی کارایی کرده ._.
ک اگه من پیدا کنم من میدونم اون ._.
د بگــــو نصفه جونم کردی بــــاو |:
:v
وایییی چرا سایت اون جوری شد؟!!؟؟ >____<
>_<
درودی دوباره از طرف قهوه ایی دیگر
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(14-06-2014، 22:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:40)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| باوشه
بگید استارا
سیریش! (((:

به من میگی سیریش!!!!

ارههه!!! >_<

خیلی بد بوووود!!!! >_<
>___<
 سپاس شده توسط S R U H
(15-06-2014، 0:20)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:40)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| باوشه
بگید استارا
سیریش! (((:

به من میگی سیریش!!!!

ارههه!!! >_<

خیلی بد بوووود!!!! >_<
من کلی حرس خوردم! >_<

اسمت چیه؟؟؟
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
سلام و درودنگ
واسه هزارمین بار
"نسترن"
سلامی مجدد

کاستاریکا سه یک برد
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط S R U H ، Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 92 مهمان