امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ

(14-06-2014، 22:28)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:25)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:25)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ گلی زد یارو !!!!! o_O

مگ ه چیکار کرد؟پنالتی زد دیگهه

آخ گفتی پنالتی یاد بازی پنشنبه افتادم
اشتباهی ب برزیل پنالتی دادن نیمار گل زد 0__-
دلم واس کرواسی سوخت
از برزیل بهتر بازی کرد |:
برزیل بهتر بازی کرد
(14-06-2014، 22:28)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:27)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نفهمیدم آستارا نسترن تسترن خسترن چسترن جسترن چی آخر؟؟؟

:| شما چشماتو وا کن!
نسترن! :|

استارا
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
(14-06-2014، 22:28)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:27)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسترن ای عشق من حرفی بزن تو رو به خدا این ادا ها چی چیه

تو حواست جای دیگستو خودت نمی دونی به خدا نمی دونی به خدا
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، امیررضا*
Salam به همه
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(14-06-2014، 22:29)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:27)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| پوففففففففففففففف

گربت تو کلیه هام

گربه ی من بزرگتر اَ این حرفاس!
تو معدتم جا نمیشه! :|
 سپاس شده توسط S R U H
(14-06-2014، 22:29)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:20)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوه رو گیر بیارم جرش میدم
دخدره ی جن*ه
هوووووووووی |: بفهم چی میگی |:

نخور دیه برادر من
10 ثانیه نیس رسیدی
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، † αƖιєη †
فرزام ساکت شو .. لطفا ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(14-06-2014، 22:29)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:28)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:25)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:25)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ گلی زد یارو !!!!! o_O

دلم واس کرواسی سوخت
برزیل بهتر بازی کرد

استارا

نع |:
دفاع کرواسی عالی بود |:
حق برد با برزیل نبود
گل اسکار خطا بود >__<
(14-06-2014، 22:29)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ گلی زد یارو !!!!! o_O

دلم واس کرواسی سوخت
برزیل بهتر بازی کرد

استارا
ببخشیدا ولی
***! >_<
(14-06-2014، 22:30)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:29)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:27)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| پوففففففففففففففف

گربت تو کلیه هام

گربه ی من بزرگتر اَ این حرفاس!
تو معدتم جا نمیشه! :|

عقل حیران شد!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
ñegah tø rö. khøđą

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان