امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ

منم هستماcrying
crying
Big Grin
هر کی بهت گفت دوست دارم باور نکن خیلیا میگن بارونو دوست دارن ولی با چتر میرن زیرش.....

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ 57

وقتی کسی رو بیدا کردی که کنارش بدون هیچ دلیلی فقط به خاطر اینکه کنارشی خوشحالی دیگه به درک که بقیه چی میگن......
آگهی
(14-06-2014، 22:11)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا مگه شما چه قدر ز من بزرگیتری؟

چن سالته فرزندم ¿؟ |:
تومحروميت دوس داري ن؟شيوا
(14-06-2014، 22:11)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:09)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:08)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:06)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه باز یه جا شنیدم معنیش بد نبود

کلا بیخیال شو انقد نگو |:
بد آموزی داره پسرم |:

یکی دیگه یکی کاری میکنه چوبش تو سره من!

مگه من گذاشتم؟

اصن تو برو ببین لای کتابای انوره دوبالزاک و جین آستن نخود سیاه پیدا میکنی یا ن |:
دیگ هم پیش رو نگیر
بزرگ میشی میفهمی |:
واقعا با حرف سروش موافقم
 سپاس شده توسط S R U H ، Av!Sh@ 1D
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SOROU$H ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ارمیتاخوشگله ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ساعت gucci طرح love ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥سحر♥ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥ماریا♥ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯مهرزاد✯ ، 2 کاربر پنهان، 1 مهمان

همچین ی دفعه شلوغ میشه دوباره خلوت میشه
جالبه همش 4 نفر حرف میزننUndecided
 سپاس شده توسط امیررضا*
اميررضاجان سن مهم نيست بكسي رو نده خاله

شماهاهم كم شيطوني كنيد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط امیررضا*
(14-06-2014، 22:13)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:11)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چن سالته فرزندم ¿؟ |:
16

حالا من که کلا با استارا بودم
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(14-06-2014، 22:13)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:11)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:09)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:08)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:06)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد آموزی داره پسرم |:

مگه من گذاشتم؟

اصن تو برو ببین لای کتابای انوره دوبالزاک و جین آستن نخود سیاه پیدا میکنی یا ن |:
دیگ هم پیش رو نگیر
بزرگ میشی میفهمی |:
واقعا با حرف سروش موافقم

این بچه نصف شماست فهمید((((((:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط امیررضا* ، Av!Sh@ 1D
(14-06-2014، 22:13)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد آموزی داره پسرم |:

مگه من گذاشتم؟

دیگ هم پیش رو نگیر
بزرگ میشی میفهمی |:
واقعا با حرف سروش موافقم

خخخخخ
سروش شاید ادبیاتش تو این زمین ها خوب باشه
ولی زیرزیرکی پدر درمیاره
 سپاس شده توسط S R U H
(14-06-2014، 22:15)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:13)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چن سالته فرزندم ¿؟ |:
16

حالا من که کلا با استارا بودم
امیر رضا ؟! O_o 

تو 16 سالته ؟ :|

استارا؟ :|
 سپاس شده توسط امیررضا* ، Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 86 مهمان