امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ

(14-06-2014، 20:08)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم فاطی با خرسش ^_^

خرسه رو من براش خریدم یادته فاطی ؟ Angel

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/dfg6mxe7r16wfwgglr20.jpg
قاطی عوامل زیر پیرنت ملومه :ngh:

چجوری اونو دیدی؟ 0_0
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mr.Robot ، Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
(14-06-2014، 20:08)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:05)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتونو معرفی کنید.دوست باشیم با هم:|
من سروین هستم:|

عه o_O
الان نباید چون مدیری کلاس بزاری ؟¿
|:

چه ربطی به مدیر بودن داره؟؟ اون مدیرم آدمه دیگه:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(14-06-2014، 20:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چاق نشونم میده آخه :|

مشکی خوبه ._.

اتفاقن گُل گُلی لاغر نشونت میده Angel
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ 26
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-06-2014، 20:08)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:06)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:05)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری خودتی ؟! -_-

نع فرزامی :|

پــری..رفتــه شُمال...یه 1 هفته ای نیست! من سروینم دخدر خاله ی تارا!بعضی وقتا میومد بعضی هاتونو میشناسم!پری هم با من دوسته:|
سرویس ؟ |: فارسی بگو ما هم بفهمیم |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(14-06-2014، 20:08)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم فاطی با خرسش ^_^

خرسه رو من براش خریدم یادته فاطی ؟ Angel

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/dfg6mxe7r16wfwgglr20.jpg
قاطی عوامل زیر پیرنت ملومه :ngh:

امیر بچه ها رو جم کن لخت شیم تو فلش ی پست بر اش بزنیم
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، !~IмДи~!
(14-06-2014، 20:07)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان شمایی؟؟

جان ؟ :|

بله بله من هستم !

نقل قول: فاطی،پوزیشنات چقد قشنگن تو عکسا ^_^

ی روز بریم شهربازی بچه ها؟ ._.

آرع لامصب همیشه خُشگل ژست میگیره ._. عَکّاسش منم آ ^_^

منو که میشناسی من آیسان ـام آ ^_^ !

من همیشه پایه اِم ^_^* !

(14-06-2014، 20:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره.

شلوارکم شبیه پوشک بچس ._.

تا اومدی لُپمو بوس کُنی برا خرسه کار پیش اومد رفتی :|

حالا بوسم کُن ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ 26
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-06-2014، 20:10)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:08)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه o_O
الان نباید چون مدیری کلاس بزاری ؟¿
|:

چه ربطی به مدیر بودن داره؟؟ اون مدیرم آدمه دیگه:|

آخه کلا مدیرا خیلی خودشونو میگیرن |:
(14-06-2014، 20:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:05)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی موهامو نزدی -_-

قراره واسه عقدم با ادمین کچل باشم : )

تبریک میگم الان کچل هستی :|

سلام سروین .. پریا میدونه با اکانتش نیای ؟! ..

موهامو بزار تو یه جعبه میخوام نگه شون دارم :v
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
نقل قول: پــری..رفتــه شُمال...یه 1 هفته ای نیست! من سروینم دخدر خاله ی تارا!بعضی وقتا میومد بعضی هاتونو میشناسم!پری هم با من دوسته:|
تو خوده پریایی :|

اون اینطوری مینویسه !! :|

بچه گول نمیزنید ک :|

تابلوئه :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(14-06-2014، 20:08)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:06)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری خودتی ؟! -_-

نع فرزامی :|

پــری..رفتــه شُمال...یه 1 هفته ای نیست! من سروینم دخدر خاله ی تارا!بعضی وقتا میومد بعضی هاتونو میشناسم!پری هم با من دوسته:|

بـابـا خـالی میبنـده جون خودش ...

خودشـه اومده مـارو اُسکـل کنه ...

به هر حـآلا ایمـان هستم خوشبختم ...

اون پسره amir 330 هم نوکـرمه . کـآری چیزی داشتی اَمر کن برات انجـآم بده ..

:p318: این منم .

اینم امیر 735
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Av!Sh@ 1D ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 72 مهمان