امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ

فاطی موهامو نزدی -_-

قراره واسه عقدم با ادمین کچل باشم : )
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(14-06-2014، 20:04)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:03)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:02)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| خدافس! (:
همگی سپاس بدین! (:
پیلیز! (:

نامه کاربریت قشنگه.خوشم اومد.اسمه خودته؟

نسترن خوندی یا آستارا؟! :|

معلومه که!!!نسترن دیگه!ببخشیدا ماله خودم نیست نمیتونم سپاستون کنم!
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(14-06-2014، 20:03)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:01)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 19:58)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 19:55)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لادن ^-^

بابایی *^__^*

فاطی چه خوشکله -_-

(: دخــــترم
خوبی؟!

هییم بابا ^_^

شوهرم اومد -_-
شوهرت کتکت که نمیزنه؟! -__-
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
اینم فاطی با خرسش ^_^

خرسه رو من براش خریدم یادته فاطی ؟ Angel

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/dfg6mxe7r16wfwgglr20.jpg
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ 24
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Magical Girl ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
(14-06-2014، 20:05)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتونو معرفی کنید.دوست باشیم با هم:|
من سروین هستم:|

منو میشناسی

چ مدیر خوبیـــــ...
مث بقیه نی جلل خالق
حس دستمال بدستی دارم:|
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(14-06-2014، 20:01)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 19:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 19:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 19:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.. Say something I'm giving up on you

آهنگ قشنگیه (:

اواتارت خُشگله !  {:

فاطی یه سوال دخترآنه پسرآنه بپرسم ؟» ._.  :|

ممنون..

گوش میدم

اگه یه پسر بهت میگف ..

سوتـ** نت خونمون جا مونده ..

امشب که مثله همیشه می آی یاد نره .. :|

توچی بهش می گفتی ؟! :|
اگه گفته جا گذاشتی حتمـآٌ جا گذاشتی که پسره داره میگه ... بگو کصـآفت چرا دیشب بهم ندادیش . امشب میام حتما میگیرمش.
Big GrinTongue
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-06-2014، 20:03)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی گل گلی ک خیلی بت میاد *^__^*

چاق نشونم میده آخه :|

مشکی خوبه ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Magical Girl
(14-06-2014، 20:05)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتونو معرفی کنید.دوست باشیم با هم:|
من سروین هستم:|

پری خودتی ؟! -_-

نع فرزامی :|
تـــَـنــهـــایی

(14-06-2014، 20:04)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:03)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:02)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| خدافس! (:
همگی سپاس بدین! (:
پیلیز! (:

نامه کاربریت قشنگه.خوشم اومد.اسمه خودته؟

نسترن خوندی یا آستارا؟! :|

معلومه که!!!نسترن دیگه!ببخشیدا ماله خودم نیست نمیتونم سپاستون کنم!
:| آخه بعضیا آستارا میخونن! :|
خوشبختم سروین! ~__~
(14-06-2014، 20:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم فاطی با خرسش ^_^

خرسه رو من براش خریدم یادته فاطی ؟ Angel

http://www.8pic.ir/images/dfg6mxe7r16wfwgglr20.jpg

آیسان شمایی؟؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 48 مهمان