امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ

(14-06-2014، 19:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 19:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.. Say something I'm giving up on you

آهنگ قشنگیه (:

اواتارت خُشگله ! {:

فاطی یه سوال دخترآنه پسرآنه بپرسم ؟» ._. :|

ممنون..

گوش میدم
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
آگهی
بازم سپاس بدین دیه عوضیاSmile
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(14-06-2014، 19:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 19:49)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا بعضیا هدفشون چیه پ.خشونو میبندن؟! :/
:|

چون بچه ام چون لوسم چون کمبود توجه دارم عقده دارم..

تو هم واس ما ادای عاقل اندر سفیه ها رو دربیار

هع (:

:| منظورم به "بهترین" بود! :/
من که کاری با تو ندارم (:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Magical Girl
(14-06-2014، 19:47)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 19:45)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 19:42)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس ..

من نگفتم واسه همیشه میرم ..

حرف درست نکیند خواهشا ..

عاشق شدی , پسره قبولت نکـرد . داری از فلش میری ؟؟؟ ن تو رو خدا خودکشی نکن مرضی .

مـــــــــَــرضــی crying cry girl

ببند دهنتو !! ..
آنتـی ویـروسِ ویروسی ...
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(14-06-2014، 19:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناراحت نشدم(:

این حرفا برام مفیده ..

ازتون ناراحت نیسم ..

دوستون دارم ..

مرض *-*

منم دوس داری ؟! ^-^
آیس cry girl

من ک عکس فاطی ندیدم cry girl
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-06-2014، 19:50)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 19:47)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 19:44)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 19:41)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم چرا همه اینجا دعواهای کوچیکو انقد بزرگ میکنن
واقعا نمیتونم هیچکدومتونو درک کنم
خدافظ

یک تو نفهمی دیه ب ما ربط نداره
دو:دختر است دیگر بعضی دلفش دعوا میخواهد

لطفا تا نظر نخواستن ازت حرف نزن
در تالار اندیشرم فعلا بسته نگه دار
*-__-*

خدایی نشر نپرسیدی
چرا همه اینجا دعواهای کوچیکو انقد بزرگ میکنن
این جمله رو عمه ی من گفت؟:|

اگ حالت سوالی داشت ؟ میزاشتم
پس بهتره بری یکم فارسی بخونی تا شاید یکم اون مغز آکبندت کار کنه
*-__-*
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
:||

عجب !! ...:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-06-2014، 19:53)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 19:47)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 19:45)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 19:42)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس ..

من نگفتم واسه همیشه میرم ..

حرف درست نکیند خواهشا ..

عاشق شدی , پسره قبولت نکـرد . داری از فلش میری ؟؟؟ ن تو رو خدا خودکشی نکن مرضی .

مـــــــــَــرضــی crying cry girl

ببند دهنتو !! ..
آنتـی ویـروسِ ویروسی ...

فقط یاوه میگی ! ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Ƒαкє ѕмιƖє
نسترن جاستین بازم دسپاس بدین دیه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان