امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142..

(14-06-2014، 13:13)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:08)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:02)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس داری بخوری بخور ._.

گمشـو مـرتیکـه عـ*ـن :|

مـن تـولــتَم |: باس ب حرف بچت گوش بدی سگ :|

خـوبی بــت نیـومـده ؟ Rolleyes
توله سگ ._.

از ی وحشی انتظار خوبی ندارم ._.
ســـگ *.-.*

وحشی ؟ ب بابام کشیدم ._.
ب داییت اصلا نرفتی ._.

مگه تو برادر زن داری ؟ .-.

پس زنت کیع ؟ :|

ی دستیو حال میکنی فَـــــری ؟ :>
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє ، RedSparrow ، Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
(14-06-2014، 13:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:12)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونی ک سبزه ._.

چی جایزه میخوای ؟ ^_^

بهت تبریک میگم تو تونستی تشخیص بدی که کدوم رنگ قرمزه :| !

خیار ._.
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη † ، Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє
(14-06-2014، 13:14)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینا ک میزاری امضات ._.

هیمم از سایت های گوناگون ._. !

میفروشم دونه ای هزار :| !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 114
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Dead Silence ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(14-06-2014، 13:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:05)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن میخوام *._.* !

مرضی حالا ک از مهرزود طلاق گرفتی بیا زن من شو *.-.* !
من تغییر جنسیت دادم *._.* !!!

مهری مـن زنـت بـشـم ؟! *ـ_ـ*
چقد خاطر خواه دارم من *._.* !
تصمیم گرفتم دوباره دخدرم شم !

(14-06-2014، 13:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:05)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن میخوام *._.* !

من زنه امیرم :>
هووو *^-^* !
(14-06-2014، 13:10)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:07)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ ._.

سلـام ^_^

▬▬▬

تارا شوهر داره ععععععععع >_< !

آوا هم دُختره منه من دُخترمو ب غریبه نمیدم :| !

▬▬▬▬▬

مهراوه ؟ زن تو ؟ ^_^ :|
آره زن من ^-^ !

(14-06-2014، 13:05)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:02)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 12:55)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمرا._.
موفقیت تموم کردن آنچارتد 1 ،2 و 3 در تابستون پارسال._.
امسال یکی The Last of us  تموم میکنم یکی هم Tomb raider
مهری اهل بازی نیستی بدون رقیب فاز نمیده!
من تا پارسال اهل بازی بودم امسال زدم ت تیریپ ورزش !

آیسان بیا زن من شو ^___________________________________________________________________^ !
بیخی مهری.__.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برام بخرش >.< بدووو>.<
باشه صب کن اون کارنامه ی لامصب رو بگیرم بعدش برات میگیرم *._.*
19/64  شدم .__.
گند زدم امسال._.
من ک در دوره ی امتحانات اخراج شدم *._.*برم ببینم میتونم ی کاری کنم امتحانا رو دوباره ازم بگیرن *._.*
ب سه تا امتحان آخر ک رسید اخراج شدم *._.*
من امسال **** ب انظباتم *.-.*
هر هفته پنج روزشو اخراج بودم *._.*

نسی شوهرت کیه ^-^؟
گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 114
 سپاس شده توسط Dead Silence ، † αƖιєη † ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(14-06-2014، 13:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:13)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:08)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشـو مـرتیکـه عـ*ـن :|

مـن تـولــتَم |: باس ب حرف بچت گوش بدی سگ :|

خـوبی بــت نیـومـده ؟ Rolleyes
توله سگ ._.

از ی وحشی انتظار خوبی ندارم ._.
ســـگ *.-.*

وحشی ؟ ب بابام کشیدم ._.
ب داییت اصلا نرفتی ._.

مگه تو برادر زن داری ؟ .-.

پس زنت کیع ؟ :|

ی دستیو حال میکنی فَـــــری ؟ :>
بزار ی واقعیتیو بت بگم ._.

تو سر راهی ای ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence ، † αƖιєη † ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(14-06-2014، 13:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:12)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس خودمه V:
خوش ب حـآل احـمـت ! :|

-_-
Big Grin

ندیده هنوز عکسه رو V:

(14-06-2014، 13:12)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک میکردم خوشگل تر از اینا باشی..! :|
-__-*
احمد دیده اینو؟! ×_×
خب این هیکلمه قیافمـ که نیس ._.

نه .. ببینه رو آواتارمه کتکمـ میزنه ._.

من برمـ تا پیداش نشده ._.

خدافس همگی .. !!
:0

._.
خدافس
 سپاس شده توسط Dead Silence
(14-06-2014، 13:15)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیار ._.

هیمم خیار ندارم موز میخوای ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 114
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، RedSparrow ، Dead Silence
(14-06-2014، 13:13)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:09)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رومیــنـآع .. گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 114
فردآع .. گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 114

خوشـحالی ..؟
منم خوشحآلم:|
نمیـدونم ..
بریــم ^_^
فـآز میـده عــآ ^_^
امشـب چ غلطی کنیـم ؟؟ ^_^
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 114
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، яᎧмιиα
(14-06-2014، 13:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:14)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینا ک میزاری امضات ._.

هیمم از سایت های گوناگون ._. !

میفروشم دونه ای هزار :| !
._.
پول پرست ._.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє
(14-06-2014، 13:16)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن میخوام *._.* !

مهری مـن زنـت بـشـم ؟! *ـ_ـ*
چقد خاطر خواه دارم من *._.* !
تصمیم گرفتم دوباره دخدرم شم !

(14-06-2014، 13:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن میخوام *._.* !

من زنه امیرم :>
هووو *^-^* !
(14-06-2014، 13:10)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:07)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ ._.

سلـام ^_^

▬▬▬

تارا شوهر داره ععععععععع >_< !

آوا هم دُختره منه من دُخترمو ب غریبه نمیدم :| !

▬▬▬▬▬

مهراوه ؟ زن تو ؟ ^_^ :|
آره زن من ^-^ !

(14-06-2014، 13:05)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:02)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تا پارسال اهل بازی بودم امسال زدم ت تیریپ ورزش !

آیسان بیا زن من شو ^___________________________________________________________________^ !
بیخی مهری.__.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برام بخرش >.< بدووو>.<
باشه صب کن اون کارنامه ی لامصب رو بگیرم بعدش برات میگیرم *._.*
19/64  شدم .__.
گند زدم امسال._.
من ک در دوره ی امتحانات اخراج شدم *._.*برم ببینم میتونم ی کاری کنم امتحانا رو دوباره ازم بگیرن *._.*
ب سه تا امتحان آخر ک رسید اخراج شدم *._.*
من امسال **** ب انظباتم *.-.*
هر هفته پنج روزشو اخراج بودم *._.*

نسی شوهرت کیه ^-^؟
خوبه من تعهد دادم(:
وضعم ازتو بهتره(:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان