امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142..

(14-06-2014، 13:05)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکس و فاطی اواتارتون .. 

بسم الله من برم تا از امام رمان دورم نکردین ..

خدافظ .__.

نـرو :|
آگهی
الان فرزام رو نبینید هیچی بهتون نمیگه آ :| !

الـان هیچی بهتون نمیگه ولی با یک فن و حرفه ای کاری میکُنه که تا عُمر دارید فقد درحال خوردنید ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 111
 سپاس شده توسط Dead Silence ، † αƖιєη † ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، RedSparrow ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(14-06-2014، 13:05)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:02)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:01)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:00)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 12:59)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخور ._.

منو نیگـآ :>

آوآ یا تارا ؟ :>>

.^.

هـآع {:

تـآرا مـجـردع {:

مث کـه فـرزآم بـدش هـم نـمـی آد ا تـآرآ (:

تـآرآ خـوبـع فک کـنـم {:
._.

._. نشـآنـه رضـآیـت اصـد گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 111
._.
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
:| حیف که دیشب شوور کردم و گرنه زنت میشدم مهراوه -__-*
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
رومیــنـآع .. گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 111
فردآع .. گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 111
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 111
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Ƒαкє ѕмιƖє ، яᎧмιиα ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(14-06-2014، 13:06)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:00)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 12:58)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم بهتره واس فرزام زن بستــــونیم :|||||||

بیچاره مجرد مونده ~_~

مگه طلاق گرفتی؟! 0_0

نمیخوام راجبش حرفی زده بشه ...
باد نمیاد ._. زور نزن ._.
:|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
(14-06-2014، 13:07)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ ._.

سلـام ^_^

▬▬▬

تارا شوهر داره ععععععععع >_< !

آوا هم دُختره منه من دُخترمو ب غریبه نمیدم :| !

▬▬▬▬▬

مهراوه ؟ زن تو ؟ ^_^ :|
آره زن من ^-^ !

(14-06-2014، 13:05)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:02)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 12:55)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 12:52)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارتو بعوض من موخوام بزارم *._.* !
عمرا._.
موفقیت تموم کردن آنچارتد 1 ،2 و 3 در تابستون پارسال._.
امسال یکی The Last of us  تموم میکنم یکی هم Tomb raider
مهری اهل بازی نیستی بدون رقیب فاز نمیده!
من تا پارسال اهل بازی بودم امسال زدم ت تیریپ ورزش !

آیسان بیا زن من شو ^___________________________________________________________________^ !
بیخی مهری.__.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برام بخرش >.< بدووو>.<
باشه صب کن اون کارنامه ی لامصب رو بگیرم بعدش برات میگیرم *._.*
19/64  شدم .__.
گند زدم امسال._.
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، RedSparrow ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(14-06-2014، 13:05)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:01)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

آوـآتارت زشته ^_^ !

خیلیم قشنگه ..

آواتارت خـودتی فـاطمه جونم ؟؟
هآع خودمم *^_^* !

خوشگلمـ نه ؟! *._.*

(14-06-2014، 13:06)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه لحظه سر و تهشو اشتباه گرفتم
چیه اخه؟! :v
عوضش کن!
به این خوشگلی -__-* !

عکس خودمه V:
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє
(14-06-2014، 13:08)شیـבآ شَهــریوَرے نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی.....

تو زهرا# ؟؟
مـن میشنآسمت ..
گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 111
(14-06-2014، 13:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:04)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الـان کـ, داستان زن و ازدواج و . . . اومد .

حاظرم شرط ببندم تا 30 ثـانیه دیگـهـ احمد اینجآئه ... حس7مم اشتبـاه نمیکنه ! Angel

چطور ؟! ._.

احمت دنبال زن میگرده ؟! ._.
:89:
احـمد ؟ ن بابا یه احمد دیگـه رو گفتـم . ru1 بای .
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان