امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142..

(14-06-2014، 13:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ ._.

سلـام ^_^

▬▬▬

تارا شوهر داره ععععععععع >_< !

آوا هم دُختره منه من دُخترمو ب غریبه نمیدم :| !

▬▬▬▬▬

مهراوه ؟ زن تو ؟ ^_^ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 109
 سپاس شده توسط яᎧмιиα ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
ʜi (:
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 109
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، † αƖιєη † ، Dead Silence
(14-06-2014، 13:02)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 12:55)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 12:52)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 12:48)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَههه>.<
من گیر کردم >.<
|:

آواتارتو بعوض من موخوام بزارم *._.* !
عمرا._.
موفقیت تموم کردن آنچارتد 1 ،2 و 3 در تابستون پارسال._.
امسال یکی The Last of us  تموم میکنم یکی هم Tomb raider
مهری اهل بازی نیستی بدون رقیب فاز نمیده!
من تا پارسال اهل بازی بودم امسال زدم ت تیریپ ورزش !

آیسان بیا زن من شو ^___________________________________________________________________^ !
بیخی مهری.__.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برام بخرش >.< بدووو>.<
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
من زن میخوام *._.* !

مرضی حالا ک از مهرزود طلاق گرفتی بیا زن من شو *.-.* !
من تغییر جنسیت دادم *._.* !!!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
ریس و فاطی اواتارتون .. 

بسم الله من برم تا از امام رمان دورم نکردین ..

خدافظ .__.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، RedSparrow ، Dead Silence ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
(14-06-2014، 13:02)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:00)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 12:59)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 12:58)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم بهتره واس فرزام زن بستــــونیم :|||||||

بیچاره مجرد مونده ~_~

نخور ._.

منو نیگـآ :>

آوآ یا تارا ؟ :>>

.^.
دوس داری بخوری بخور ._.

گمشـو مـرتیکـه عـ*ـن :|

مـن تـولــتَم |: باس ب حرف بچت گوش بدی سگ :|

خـوبی بــت نیـومـده ؟ Rolleyes
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، RedSparrow ، † αƖιєη †
(14-06-2014، 13:04)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الـان کـ, داستان زن و ازدواج و . . . اومد .

حاظرم شرط ببندم تا 30 ثـانیه دیگـهـ احمد اینجآئه ... حس7مم اشتبـاه نمیکنه ! Angel

چطور ؟! ._.

احمت دنبال زن میگرده ؟! ._.
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، RedSparrow ، † αƖιєη †
(14-06-2014، 13:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:01)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

آوـآتارت زشته ^_^ !

خیلیم قشنگه ..

آواتارت خـودتی فـاطمه جونم ؟؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(14-06-2014، 13:02)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:01)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 13:00)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 12:59)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 12:58)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم بهتره واس فرزام زن بستــــونیم :|||||||

بیچاره مجرد مونده  ~_~

نخور ._.

منو نیگـآ :>

آوآ یا تارا ؟ :>>

.^.

هـآع {:

تـآرا مـجـردع {:

مث کـه فـرزآم بـدش هـم نـمـی آد ا تـآرآ (:

تـآرآ خـوبـع فک کـنـم {:
._.

._. نشـآنـه رضـآیـت اصـد گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 109
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، RedSparrow
صبا و رومینا دوتا دوقلو بهم نچسبیده ! :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 109
 سپاس شده توسط яᎧмιиα ، Dead Silence ، RedSparrow ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη † ، ~JaSmIn~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 101 مهمان