امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ

(12-06-2014، 16:26)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 16:25)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 16:24)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 16:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آوولی |:

من نمیتونم اینو درک کنم ک تو هم بچه منی هم آیسان !! -ـــ-
این شکلک که میزاری .. چشاش به دهنش نزدیکه .. خو بچت میترسه >>>__<<<<

cry2
پس اون یکی ننت اینه:|
حواست باشه شوهر داره :|

شوهرش ذکر کرد که جذبمو از اون به ارث بردم :|

پس خیلی حواست باشه :>>
میگن سیاها جذبه دارن=)))))))))))))):|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط melodi+ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(12-06-2014، 16:25)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی ؟ .__.

هـووومممم رزی -ـــ- !؟

دیروز گند زدی تو قرارامون :|

>>__<<

پـوووفففف :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mason
بچه ها شما رو جون هرک دوس دارید این لینکها رو باز کنید

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/8t169am6b61gzrl2vqgm.png
مقایسه کنید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.ph...e&uid=7196
اینم ادرس پست برا اینکه مطمن شید
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=18577
اَه -__- یادمـ رفت چی میخواستمـ بگمـ -__-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
دوستان ما رفتیم بریم جشـــن ((((((:

بای
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
گرگه در خونه شنگول و منگولو میزنه میگه درو باز کن .. خرسه میاد دم در میگه چن بار بهت بگم اینا 20 ساله از اینجا رفتن عنتر.. گرگگه میگه خیلی بیشعور برات نذری اوردم رحلت امامه :|
 سپاس شده توسط melodi+ ، Mᴏsᴇs ، !~IмДи~! ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(12-06-2014، 16:27)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 16:24)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 16:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آوولی |:

cry2

خـرس گُنــده شُـدی واس خودت >>_<< :|

از چی میترسی ؟ ng2 :|
خیلی با احساس بود .. خصوصا اون نوازش مادرانه آخرش .. تحت تاثیر قرار گرفتم مامان .. بغلم کن p336
ببین رضا من سیاه باشم توام سیاهی :|

-_-
A Friend is nothing but a known enemy
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 166
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
گشنمـــــــــــهههههههههه >_<

تـو یخچالـه صـآب مُـرده هم هیچی نـی -ــــــ-

آوآ :| مامانتو ببر رستوران |:

من دیگه پیر شدم |||||||:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط melodi+
بجه ها من جواب كدومتونو بدم

جونم آيسان جونم بوكو

ندا بزغاله دوست داشتني من
Channel
 سپاس شده توسط Mason
(12-06-2014، 16:30)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 16:27)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آوولی |:

cry2

خـرس گُنــده شُـدی واس خودت >>_<< :|

از چی میترسی ؟ ng2 :|
خیلی با احساس بود .. خصوصا اون نوازش مادرانه آخرش .. تحت تاثیر قرار گرفتم مامان .. بغلم کن p336
ببین رضا من سیاه باشم توام سیاهی :|

-_-
ینی من جذبه دارم:|؟
تنکس سیاه(:

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط melodi+ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان