امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ

(12-06-2014، 15:05)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 15:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 15:01)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا الآن یه گروهی هستن تو عراق که چند روز اون جا رو بهم ریختند و چندتا شهر رو به تصرف خودشون در آوردند

و فاصلشونم تا مرز های ما بین 130 تا 350 کیلومتر است |||:

اینم مث شایعه های قبلیه !

این طرفا نمیان !
آیسان جون عزیزم
اوهوع-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
آگهی
(12-06-2014، 15:05)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان جون عزیزم

صرفا جهت اطلات می گم

می تونی بی تو فیس بوکشون و بخونی

بعدش بری تو خبر آنلاین و خبر های دیروز رو چک کنی

و سپاه این موضوع رو تایید کردعه و به کردستان آماده باش کامل داده

ببین برادر من !

ما با بالا بالا ها سر و کار داریم !

دیگه ب من نگو که !

در کُل بیان حمله کُنن ! آخرش شهید میشیم میریم بهشت !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 137
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، tyjtfhdhr ، Brooklyn Baby
(12-06-2014، 15:05)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دِ آخه رابطه هایی که تا چند روز دیگه از بین میره رو چرا باید ثبت کرد ؟

موآفقم!!!_________!!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 137
 سپاس شده توسط Wanton ، tyjtfhdhr
(12-06-2014، 15:05)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 15:04)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا این دفتر ثبت ازدواجتون زن هم پیدا میکنه؟

دفتر همسریآبی نی بآهوش خودت به فکر بآش!

گشتم نبود نگر نیBig Grin
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(12-06-2014، 15:02)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان ازدواج مارو ثبت کردی؟0.0
آره داداش قربونت ثبتش کن
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Brooklyn Baby
(12-06-2014، 15:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حداقل ک دیروز من از حرف زدن محروم بودم برگشت گفت مـرض چته ؟ چرا حرف نمیزنی ؟ :|

اونوقت هیشکی نگف مرضیه چ مرگته ک زر نمیزنی ؟ :|

همه دوســـت دارن مـآم دوســت داریم :|

اون کلا نخود هر آشه

اصن بیخی من برفتم

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Roxanna ، Dead Silence ، ◄Iяαи►
(12-06-2014، 15:05)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 15:03)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 15:01)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 15:00)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 14:58)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا  بچه سر راهی میگیریم
بزرگ کنیم یتیم نشه |:
اونوخ اینارو .. |:
بـــــــــ مردم خوبی نیومده |:
بــــــــآی |:
راس میگی ^-^ ؟
برینن تو اعصابم بد برین بخندین |: پـووووف

مث دیروز ^-^ !

میخوای نبخشمت _-_ ؟!
الان ت بــــــآید منو ببخشی ؟ |:
دیگه اینجوریشو ندیده بودم |:
ت بی اجازه خونواده تشکیل میدی _-_
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، tyjtfhdhr ، Dead Silence
(12-06-2014، 15:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید آقای دکتر من چن تا سوال داشتم(ـ_ـ*)

بفرمایید .
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، tyjtfhdhr
(12-06-2014، 15:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 15:03)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وهآبی ها رو میگی؟

وهابیا فرق میکُنن !

اینا گروهکی ـان که ب عراق حمله کردن !

دیرو یه دختر رو پشت بیمآرستآن مآ کشته بودن دل و رودش زده بود بیرون!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(12-06-2014، 15:06)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 15:03)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گروه داعش عن ترین گروه دنیان|:

بعد اونا واهابی ها|:

بعد اونا خفاش شب-_-

شوهر دزد cry girl !!!

ت خودت نوعی خفاش شب ب حساب میای با این شوهر دزدیت !!!!
مرضی بیا حقمونو ازش بگیریم بودو !!

من ن نسبتی با امیرحسین دارم ، نه میشناسمش -_- *

غریـــبَس ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، tyjtfhdhr

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 89 مهمان