امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ

پوف :|
خدافظ !
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، Magical Girl ، ◄Iяαи► ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(12-06-2014، 14:09)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 14:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به افتخار رضا اسمشو این گذاشتم:/\ ..
لا قد قد :V

کوفت|:!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، ◄Iяαи►
(12-06-2014، 14:09)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 14:06)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 14:05)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 14:03)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 14:00)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیزنم تو ذوقش |:
میخواد نویسنده شه !! (:
تازه ایسانم از رضا حاملس =)))

ار بس تو عنتری!

به خاطر منم که شده بزن لتوپارش کن دلم خنک شه یکم-__-
به خاطر تو:|؟

نه پ بخاطر تو!

هان دنیا؟؟؟؟

بدت میآد بت میگم خواهر شوور؟

دیگه هیچ وقت این کلمه رو تکرار نکن رو مخمه-__-
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
▬  ←  ^-^ !!
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 114
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Wєιяɗ
هعیهیهیهیهیهیهیهیهیهیهیهیهی ـ_ـ
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 114
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، Magical Girl ، ◄Iяαи► ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
حکایت موسی به لهجه ای که کم تر شنیده اید : و چون موسی در گریز از فرعون به نیل رسید ندا امد موسی وابس ولی موسی وانسید ندا امد یه موسی نیه گوده لج نکنا خونت اواد وا بس .. ولی موسی وانسید .. پرسیدن چرا وا نمیسه ندا آمد چم و چنین بود که نیل را فرمان امد ای نیل تو وابس موسی سیرجونیه وانمیسه :|

نکته : ما سیرجونی ها مث کرمونی ها صحبت نمی کنیم :|
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs
(12-06-2014، 14:10)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 14:09)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 14:06)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 14:05)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 14:03)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ار بس تو عنتری!

به خاطر منم که شده بزن لتوپارش کن دلم خنک شه یکم-__-

نه پ بخاطر تو!

هان دنیا؟؟؟؟

من اصا به تو نمیگفتم تا وقتی که خودت گفتی!!!بعد چرا نیومدی به خودم بگی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 114
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(12-06-2014، 14:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیهیهیهیهیهیهیهیهیهیهیهیهی ـ_ـ

آیس >_<

تلاش کن ، بیشتر زور بزن ، تسلیم نشو *._.*
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє
|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s1.picofile.com/file/8124648168/Fateme_www_FazGrafy_Blogfa_Com_.jpg
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Magical Girl
(12-06-2014، 14:11)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 14:10)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه پ بخاطر تو!

هان دنیا؟؟؟؟

من اصا به تو نمیگفتم تا وقتی که خودت گفتی!!!بعد چرا نیومدی به خودم بگی؟

من بت یه چی گفتم تو کلن جدی گرفتی-__-
چون حوصله نداشتم بت پ.خ بدم-__-
حوصله حرف زدن باهات رو هم نداشتم -__-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان