امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ

یه دفعه چرا شلوغ شد /... |"

من تو افق محو شدم ... |:
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Brooklyn Baby ، #marya#
آگهی
(12-06-2014، 12:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااااییی ، باشه ، یادمه >____<
ولی گفته بود 5 تیر که ._.
دووم نیاورد :>

هیممم آره آره گُف از بس گیر دادمهه خخخخ ^_^

جیغغغ سارا استرس دارم ـ_ـ

(12-06-2014، 12:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام(:

میذاشتی فردا جواب میدادی :|

خوب هستین شُما ؟ ._.

هار هار هار هار فرزام دلم خُنک شُد آواتارتو برداشتن :|

آقا من باس برم جارو بزنم ایشششش فعلن >_<
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 94
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، RedSparrow ، #marya# ، T A R A ، Magical Girl
(12-06-2014، 12:13)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 12:12)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 12:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 12:10)امیرحسین خفن(قبلیم بابا) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 12:09)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخ ..|:
زهرمـــــــــــآر
با شوما نبودم|:

دروغ گو ! :|

کوفت خفه شو|:

آره آقا اصن با اون بودم|:

خفه بشم از کجآ غذا بخورم ! ؟ :|
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 94
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، #marya# ، ♥CRAZY G!RL♥
سلآم :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، #marya# ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، T A R A
هی ..|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ♥CRAZY G!RL♥
هرکی سپاس نده ایشالا بره زیر تریلی له شه:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، #marya#
(12-06-2014، 12:14)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 12:13)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 12:12)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 12:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 12:10)امیرحسین خفن(قبلیم بابا) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهرمـــــــــــآر
با شوما نبودم|:

دروغ گو ! :|

کوفت خفه شو|:

آره آقا اصن با اون بودم|:

خفه بشم از کجآ غذا بخورم ! ؟ :|

|: ..

هر جا ک دوس داری|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
س-ل-آ-م
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 94
 سپاس شده توسط RedSparrow ، T A R A ، #marya#
(12-06-2014، 12:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هار هار هار هار فرزام دلم خُنک شُد آواتارتو برداشتن :|
عن بخور -_-
عن -_-
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
میرم کتاب بخونم..

فعلا ..
 سپاس شده توسط T A R A ، Brooklyn Baby ، ◄Iяαи► ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، #marya# ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان