امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ

بروبچ
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
آگهی
(12-06-2014، 1:11)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عههه!
من دارم برا شماها زور میزنم
زرشک-_-
ن !
به مدیرای ازمایشی هم یه چیزی باید برسه
صابر بدبخت:V

یک درصد فک کن صابر به یه نفر یه ریال بده :|
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، † αƖιєη † ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
هزار سال بود این موقع نیومده بودم گفتوگو
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(12-06-2014، 1:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 1:11)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 1:09)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 1:07)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید خیلی فهمیده بود!!
من میخواستم برم خواسگاریش (:

آب قند لطفا

هوم؟
چیه؟
خوار مادر نداری به زنم(فرید) گیر دادی:/

خاله بازیه خوبی دارین
مزاحم نشم ادامه بدین
:/
داغ دلمو تازه نکن
فرید رفته تنها موندم:/
زنم رف خدا-__-
              ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 47

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(12-06-2014، 1:11)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 1:08)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 1:06)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به همه مدیرا نه به فعالاش

اگه حساب کنیم فقط به مدیرای ثابت ( گیریم همشون ) حقوق بده ، با این حساب :

مطلوب است ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 47

عههه!
من دارم برا شماها زور میزنم
زرشک-_-
ن !
به مدیرای ازمایشی هم یه چیزی باید برسه
صابر بدبخت:V

حالا که دارم فکرشو میکنم ..

میشه یکی مثله من نویسنده نشده ..

یهو مدیر شه ؟! :|||||
(12-06-2014، 1:12)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 1:09)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 1:07)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 1:04)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 1:00)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا:|
تو امید مایی:|
ما می دونیم که تو می تونی:|
یاد اهنگ حصین افتادم!!! پتانسیل بعضیا رو ول نمیکنه!!

من متعلق به همم!
Big Grin
اقا اهورا اگه رای بیاره
برا همتون سنگ تموم میزاره!
=)

جون عمت جو نگیرَتِت!!!!
باوو اینقد از عمه من مایه نزار
عمه من اگه مایه داشت به بچش شیر خشک نمی داد|:
جوه دیگهBig Grin
شما ببخش

:|
این دفه رو می بخشم!!!

خیلی بزرگواری میکنیدBig Grin
(12-06-2014، 1:10)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا ایمان شما هم موافقی

نیکی و پرسش ؟
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(12-06-2014، 1:11)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 1:09)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 1:07)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید خیلی فهمیده بود!!
من میخواستم برم خواسگاریش (:

آب قند لطفا

هوم؟
چیه؟
خوار مادر نداری به زنم(فرید) گیر دادی:/

فرید:|
فردا اولین بازی کی با کیه ؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
یک ریال؟

هههاه

یعنی ایمان امید نداری
 سپاس شده توسط Wanton

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان