امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ

هوووووووووممممم
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
آگهی
نیکلاس خواهش میکنم

باز اینا فکراشون بده

امیدوارم مدیر بشید
بای^-^
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(12-06-2014، 0:32)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا دونگیی

لطفا هم دونگ یی رو مسخره نکن هم امامان رو
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(12-06-2014، 0:30)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:29)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:27)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:23)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی:|

مــن؟!

بلـه؟!

تو مهی نه اون مهی!!
منومیگه(:

اوهوم فدات شم^_____^

سالمی؟؟؟
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 36
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
(12-06-2014، 0:32)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:29)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:27)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

هر جور راحتی

وایییییییییییییییییییییی

تروخدا هکم نکنه تروخدا

خخخخخ جدی باور کردی ؟
فقط از فیس بوک کیشه اینکار رو انجام داد به طور حرفه ای

من ادم ساده یا هستم  بی شیله پیله.......

من که فیسبوک ندارم خدا رو شکر.بعدشم یه نفر دیگه ثبت نامم کرده ایمیل اونه..........

از اینجا نمیتونه کاری انجام بده
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(12-06-2014، 0:33)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووووووووممممم

هییییییم :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
(12-06-2014، 0:34)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:30)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:29)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:27)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2014، 0:23)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی:|

مــن؟!

بلـه؟!

تو مهی نه اون مهی!!
منومیگه(:

اوهوم فدات شم^_____^

سالمی؟؟؟
از چه نظر|:؟
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
(12-06-2014، 0:33)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکلاس خواهش میکنم

باز اینا فکراشون بده

امیدوارم مدیر بشید

ببخشیو منظورتون من بودم

اگه من بودم من هیچی نفهمیدم
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(12-06-2014، 0:33)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکلاس خواهش میکنم

باز اینا فکراشون بده

امیدوارم مدیر بشید

خیلی ممنون(:
راستی قضیه اون حقوق چی شد?
صابر رو راضی کردین?Big Grin
 سپاس شده توسط امیررضا*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان