امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ

(11-06-2014، 23:06)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 23:03)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 23:02)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 23:00)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:57)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هستیم کلید و بده فردا صحبت با پیک موتوری برات میفرستیمBig Grin

شرمنده دسته من امانته Big Grin

خوب با سرورت بیا بگیر سرور ها به درد همین کار میخورن دیگه

(11-06-2014، 23:00)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:57)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هستیم کلید و بده فردا صحبت با پیک موتوری برات میفرستیمBig Grin

چیو بگیرم ؟
دستمه دیه !

کلید و بده من وقت نماز صبح با سرورت بیا نماز و جماعتی بزنیم بریم کله پزی کله رو هم بزنیم بعد کلید میدهم. سر خط

پسرم عمو صابر گفده دسته غریبه ها ندم !
وگرنه من کلرو پایم !
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط S R U H
آگهی
(11-06-2014، 23:07)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 23:03)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ..
دروباز کن ببین من چع شکلی ام بدون تارا ..|:
این بهتره |:
درگیر کرد منو|:

کـی تو رو راه داد..؟!

مهشید بیرونش کن..!
فرمانده سئو؟|:
دستور گرفتن مقام اینو بخون|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ღSηow Princessღ
(11-06-2014، 23:08)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 23:06)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 23:03)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 23:02)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیو بگیرم ؟
دستمه دیه !

کلید و بده من وقت نماز صبح با سرورت بیا نماز و جماعتی بزنیم بریم کله پزی کله رو هم بزنیم بعد کلید میدهم. سر خط

وگرنه من کلرو پایم !

خب به عمو صابر هم بگو بیاد کله رو با هم بزنیم البته اول نماز صبح مگر پیامبر نگفت نماز ستون دینه
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(11-06-2014، 23:07)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 23:03)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ..
این بهتره |:
درگیر کرد منو|:

کـی تو رو راه داد..؟!

مهشید بیرونش کن..!

چیرا ؟!
مختابو بیرون کنم ؟!
ممنوع الوروده ؟!
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(11-06-2014، 23:09)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 23:08)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیو بگیرم ؟
دستمه دیه !

وگرنه من کلرو پایم !

خب به عمو صابر هم بگو بیاد کله رو با هم بزنیم البته اول نماز صبح مگر پیامبر نگفت نماز ستون دینه

چادر بخرید برام رو چشم !
(11-06-2014، 23:09)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ..
این بهتره |:
درگیر کرد منو|:

کـی تو رو راه داد..؟!

مهشید بیرونش کن..!

چیرا ؟!
مختابو بیرون کنم ؟!
ممنوع الوروده ؟!
چطور جرات میکنی با من اینطور حرف  بزنی گستاخ|:؟
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، † αƖιєη †
(11-06-2014، 23:11)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 23:09)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ..
این بهتره |:
درگیر کرد منو|:

کـی تو رو راه داد..؟!

مهشید بیرونش کن..!

چیرا ؟!
مختابو بیرون کنم ؟!
ممنوع الوروده ؟!
چطور جرات میکنی با من اینطور حرف  بزنی گستاخ|:؟
بانوی من :|

من سورو نمیبینم دونگ یی بلدم ولی Big Grin
آره مهتاب فسقله بچس..!%__%

ما بزرگیم..!

بِرَم..؟!

راستی امضام خوبـه..؟!-_-
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Wєιяɗ
(11-06-2014، 23:05)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 23:04)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ..
این بهتره |:
درگیر کرد منو|:
مختاب^-^
روژینا((:
خره^-^
(11-06-2014، 23:12)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره مهتاب فسقله بچس..!%__%

ما بزرگیم..!

بِرَم..؟!

راستی امضام خوبـه..؟!-_-

اره بریم منم این درارو قفل کنم !
اره لامصب معنی دارع ها ^_^

بریم بخوابیم تا صب بتوانیم بیدار شویم بدرود !
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 71 مهمان