امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ

تارا بی خدافظی..|:
یه رمان راجبش مینویسم!|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Wanton ، RedSparrow ، ღSηow Princessღ ، † αƖιєη †
آگهی
(11-06-2014، 22:59)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:57)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:56)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:54)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاشید برید بخوابید میخوام درارو قفل کنم برم :| Big Grin

شما دربازکن شدیBig Grinشوخی

ما هستیم کلید و بده فردا صحبت با پیک موتوری برات میفرستیمBig Grin

کلید من ندارم

بابا اینجا اصلا در پر نداره همینطور میرن و میان
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط امیررضا*
(11-06-2014، 22:59)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نامردا منو سوژه میکنید ؟ Angel

شما تاج سری -_-
غلط کنه کسی بخواد تورو سوژه کنه :|
 سپاس شده توسط Wanton
خدافسUndecidedcrying

شب خوش
(11-06-2014، 23:00)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:57)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:56)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:54)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرمنده دسته من امانته Big Grin

خوب با سرورت بیا بگیر سرور ها به درد همین کار میخورن دیگه

(11-06-2014، 23:00)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرمنده دسته من امانته Big Grin

خوب با سرورت بیا بگیر سرور ها به درد همین کار میخورن دیگه
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(11-06-2014، 22:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکییییییییییییی*-*

جونه رُکی ؟! ^-^

خوبیع ؟! :|
(11-06-2014، 23:00)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:58)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:55)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:52)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:49)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمـ..

پریااااااااااااا >__<
هااااااااااااااااااایBig Grin

+__+

خوبـی مهشید..؟!
بد نیسدم تو چطوری ؟

منم خوبـم آریانـآ هم خوبـه..!^__^

(11-06-2014، 22:58)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:56)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:53)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:51)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یـه آ تهش داره..^__^

پـریـآ..^__^

من روی آ حساسم..!

بدمـ میاد میگن پَــری..!*__*
ولی همه بت میگن پری*-*

بالاخره یه سری نمیفهمن دیگه..!^__^

خوبـی..؟!
اوهوم ت خوبی؟

آری..!آریانـآ هم خوبـه..!

من پریـآ هستمـ..|:

از این لحظه به بعد کسی به من بگه پـری برخوردِ جدی خواهم کرد..!*__*
پری^-^
شوخلیدم:}
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(11-06-2014، 23:01)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:59)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلید من ندارم

بابا اینجا اصلا در پر نداره همینطور میرن و میان

من یه شاه کلید دارم مواقع ضروری میام خواستی بدم ؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
شب خوش !
 سپاس شده توسط RedSparrow ، #marya# ، ღSηow Princessღ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Wєιяɗ
(11-06-2014، 23:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکییییییییییییی*-*

جونه رُکی ؟! ^-^

خوبیع ؟! :|
عن دلم برات اتم شد-.-
اوهوم ت خوبی؟^-^
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 58 مهمان