امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ

(11-06-2014، 22:50)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:49)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:48)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو جایزتو بگیر -_-
توکه بلدی میزاشتی واسه اونایی ک بلد نیسن -_-
بوس پرست :|

تو روحت :|
فک کردم داری بازی میکنی خواستم راهنماییت کنم :|
میخواستم بوس پرستا رو معلوم کنم :|
امیرضا با اینکه یکی گرفته بازم بوس میخواد :|

افتابرو بردار بیار بپرسWink
 سپاس شده توسط RedSparrow ، #marya#
آگهی
(11-06-2014، 22:49)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا ی فرزام از افتابه نیارBig GrinIdeaWink
فرزام هسم -_-
 سپاس شده توسط امیررضا*
:|
خدافس!!!! ;v
 سپاس شده توسط ☆★ super star★☆ ، † αƖιєη † ، RedSparrow ، ღSηow Princessღ
هعی..:ngh:
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 140(2) ஜ۩۩ஜ 7
(11-06-2014، 22:51)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:50)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:49)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمـ..
پری^-^
درس گفدم؟:|
یـه آ تهش داره..^__^

پـریـآ..^__^

من روی آ حساسم..!

بدمـ میاد میگن پَــری..!*__*
ولی همه بت میگن پری*-*
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(11-06-2014، 22:51)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:50)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواستم بوس پرستا رو معلوم کنم :|
امیرضا با اینکه یکی گرفته بازم بوس میخواد :|

آخه منو چه به این حرفا :|

جاییزش واسه هرکی که میخواد :|

اره بابا بوس چیه!Dodgy

باشه برای ایمان

ایمان تعارف کردی برگده/.
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Wanton
(11-06-2014، 22:50)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:47)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:46)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:44)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:41)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان ^_^
هیچی بهم بوس نداد ):
حداقل تو بهم بده ):
دخدرم^-^

^~^
هیشکی مث مامان نمیشه
[mahshid]

عه واع !
من ندارم که مامان Sad
باخشه باخشه پز بدع !
بخدا پز ندادم ):
منظورم یه چی دیه بوت! ):
مگه احمت بابات نیس؟

اشکال ندارع -_- !!
بیخی از این موضوع !
رژی من منظورم مامانه واقعی بود >_< !!
خوب اخ اخ ! :|
چقدع بدع هوا
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
(11-06-2014، 22:52)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Don't Booooos !

(11-06-2014، 22:52)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 22:49)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا ی فرزام از افتابه نیارBig GrinIdeaWink
فرزام هسم -_-

چی گفتم؟
 سپاس شده توسط RedSparrow
ايششششش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان