26-07-2012، 21:34
عاشقتم حميد
|
اگه الان لب دریا تنها باشی و یه چوبم دستت باشه ؛ چی مینویسی روی شن ها ؟؟ |
|||||||||||||||||
26-07-2012، 21:34
عاشقتم حميد
28-07-2012، 20:44
______________$$$$$$$
_____________$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$ _____$$$$$$_____$$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$__$$$$$$_____$$$ ___$$$$$$$$$$$$$$$$_________$ ___$$$$$$$$$$$$$$$$______$__$ ___$$$$$$$$$$$$$$$$_____$$$_$ ___$$$$$$$$$$$__________$$$_$_____$$ ____$$$$$$$$$____________$$_$$$$_$$$$ ______$$$__$$__$$$______________$$$$ ___________$$____$_______________$ ____________$$____$______________$ _____________$$___$$$__________$$ _______________$$$_$$$$$$_$$$$$ ________________$$____$$_$$$$$ _______________$$$$$___$$$$$$$$$$ _______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _______________$$_$$$$$$$$$$$$$$__$$ _______________$$__$$$$$$$$$$$___$_$ ______________$$$__$___$$$______$$$$ ______________$$$_$__________$$_$$$$ ______________$$$$$_________$$$$_$_$ _______________$$$$__________$$$__$$ _____$$$$_________$________________$ ___$$$___$$______$$$_____________$$ __$___$$__$$_____$__$$$_____$$__$$ _$$____$___$_______$$$$$$$$$$$$$ _$$_____$___$_____$$$$$_$$___$$$ _$$_____$___$___$$$$____$____$$ __$_____$$__$$$$$$$____$$_$$$$$ __$$_____$___$_$$_____$__$__$$$$$$$$$$$$ ___$_____$$__$_$_____$_$$$__$$__$______$$$ ____$$_________$___$$_$___$$__$$_________$ _____$$_$$$$___$__$$__$__________________$ ______$$____$__$$$____$__________________$ _______$____$__$_______$$______________$$ _______$$$$_$$$_________$$$$$$$__$$$$$$ __________$$$_________________$$$$$ البته به سختی
28-07-2012، 20:47
چوبروهمچین پرت میکردم تواب که دیگه کسی نتونه پیداش کنه چون حرفموروچوبم نوشته بودم..............
29-07-2012، 11:13
تنهام ولی شاید اینجوری بهتره
30-07-2012، 1:14
[/color]
لب دریا توی ساحل به یاد تو نشستم ♥ روی شن ها روی ماسه اسمتو من مینوشتم ♥ تورو من با خود میدیدم روی اون موج های آبی ♥ کنارت نشسته بودم اما آروم با یه آهی ♥ لب دریا توی ساحل تو نبودی در کنارم ♥ روی شن ها روی ماسه کشیدم به قلب خسته ♥ قلبی با آه ولی آروم نشسته در انتظارت ♥ [color=#A9A9A9] تو نیستی اما لب دریا میشینم در انتظارت ♥
30-07-2012، 1:26
هایل هیتلر
30-07-2012، 9:17
همیشه در قلب منی.
i love you god
اينو مي نوشتم!
30-07-2012، 12:48
می نوشتم:
D | |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|