07-06-2014، 19:16
دل که میگیـــــرد، صــدا هم میگـــیرد!
صــدا با لیوانـی آب باز میشــــــــود اما دل....!!
|
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
07-06-2014، 19:16
دل که میگیـــــرد، صــدا هم میگـــیرد!
صــدا با لیوانـی آب باز میشــــــــود اما دل....!!
07-06-2014، 19:18
انقد تو زندگیش سختی کشیده بود که دفعه اولی که باهاش قهر کردم اسمس داد :
از این بدترهاش سرم اومده…! ولی لذت ناز کردنو ازت نمی گیرم ، حاضر شو دارم میام دنبالت…
07-06-2014، 19:21
تنهــــــایی، ریشه ی تمـــــامی گنــاهان است..
07-06-2014، 19:22
آدمـ هـا کـه ” عــوض ” می شـونـد …
از ” سـلام ” و ” شـب بـخیـر ” گـفتـنشان مـی شود ایـن را فـهمیـد ! از “بوسه هایشان ” از ” حـرف هـا ” و ” نـگاه هـا ” از گـودال هـای ِ عـمیـقی کـه بیـن ِ تــو و خـودشان می کـنـند و تـویـش را پُــر از دلیـل مـی کُنـند …!
07-06-2014، 19:32
گاهی وقتا... یه نفر...باعث می شه که حس کنی...
چیزی که تو رو روی زمین نگه داشته... جاذبه ی زمین نیست...
08-06-2014، 0:35
با کسی باش که ... .
وقتایی که دلت گرفته ... . حوصله نداری ... . ناراحتی ... . حس میکنی یه دنیا غم داری ... . بلد باشه شادت کنه ... . راه قلـبتو بلد باشه ... . تنهات نزاره. ...
08-06-2014، 7:28
یِـﮧ وَقتایے בِلِت میسوزه
یِـﮧ وَقتایے בِلِت میشڪَنـﮧ یِـﮧ وَقتایے בِلِت میگیره اَما פֿُבا نَڪُنـﮧ سِـﮧ تاش با هَم اِتِفاق بیُفتـﮧ
08-06-2014، 10:01
چی شد ک سیگاری شدی؟
ی شب بارون می اومد... خیلی تنها بودم... چی شد ک ترک کردی؟ ی شب بارون می اومد... دیگه تنها نبودم... چی شد الکلی شدی و سیگار و دوباره شروع کردی؟ ی شب بارون می اومد... دوباره تنها شدم... چی شد اینجا بستریت کردن؟ ی شب بترون می اومد... خیلی تنها بودم... تو خیابون دیدمش... اون تنها نبود...
08-06-2014، 14:56
بیـטּ اونے كـہ عشقتـہ
اونـے همیشـہ میگـہ دوست داره اونے كـہ دلت زود بـہ زود براش تنگ میشـہ .. همـونـے كـہ ميگـہ هیچوقت تنهات نمیزارَم .. و اونـے كـہ تو دارے الاטּ بهش فكر میكنـے ایــن همونیـہ كـہ قــراره ازش ضربـہ بخورے ..
08-06-2014، 15:16
بایב عاشق باشے تا بفهمی!
نگاـہ ωـرב یعنے چی! בست ωـرב یعنے چی! פرف ωـرבیعنے چی! בرمقابل בوستت בارҐ گفتنت ωـڪوت ωـرב یعنے چی! بایב عاشق باشے تا بفهمے گرماے نگاـہ وحرف وבستت وقتے بـہ ωـرماے نگاـہ او برخورב میڪنב چگونـہ قلبت را اتش میزنב
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|