26-07-2012، 9:05
منم می خوام بشینم پاشو پاشو بسته...!!
|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
||||||||||||||||||||
26-07-2012، 9:05
منم می خوام بشینم پاشو پاشو بسته...!!
27-07-2012، 8:38
اکنون ملودی+ میشینه.
پس از اون رکسانا و پس از اون شاهزاده و پس از اون سحر و...
27-07-2012، 9:06
ای بابا کسی نیست
سلام مامان جونممممممممممم! خيلي خوشحالم تو نشستي!! خوبي عخشم!؟ چه خبرا؟ چي كارا مي كني؟ مهموني تموم شد!؟ خوب خوب نظرت درباره ي اينا چيه!؟ من! خودتون! مرضيه! سحر! علي ادج! ابوالفضل! اقا ممد! خانوم گل! سارا! اون ساراي ديگه!Magical Girl نازنين زينب علي20 ali. فرامرز الناpariya2 ميلاد ارام! ارمينا! فرشته! فهيمه! نيكل! فريد! ندا! صابر! محمد(كه مدير شده تازگيا!) سلطون! سروش! ملودي! شهره! حميدرضا جرفي! حميد.بي! بويا! فلاني! شاهزاده! ديگه اهان رها! بانيذ بارميدا تينا! الناز بگاه! ماكان! امينم! ديگه فرشته كوچولو(زهرا) كامليا! نيوشا! محسن! همينا!!!!!!! ممنون اگه كسي را ننوشتم خودتون بي افضاييد! باي داوطلب قبلي جواب نداد براي همين دوباره برسيدم!!!!!! دوست دارم! بايييييييييييييييييييي
27-07-2012، 11:21
سلام خوبی؟؟؟؟
جواب پیاممو ندادی خدا بگم چیکارت کنه دختره ی احمق.... بگذریم دعوا واس بعد اینجا نمیشه یه چی بهت بگم... اسمت چیه؟ چند سال و چند ماه و چند روزته؟دقیق بگیااا؟؟؟؟ رنگ ابی رو دوس داری؟ منو دوس داری؟ ریاضی واردی؟ رشتت چیه؟ کدوم مدرسه میری؟ اگه نمیگی خصوصی بده به خودم چون مهمه ..؟؟ لقباتو که همشنو خودم واست درس کردمو بگو؟ لقب من چیه؟ به فلشخور از یک تا ده چند میدی؟ بستته کار دارم فعلا همین الانم انلاین شو... بای
27-07-2012، 11:35
سلام خون آشام
چطوری؟ انگیزت از خون اشام شدن چیه؟ چرا خواستی رو صندلی داغ بشینی؟مگه بیماری؟ حوصلشو داری؟ چرا هیچ وقت به پ.خ من جواب نمیدی؟ فک می کنی من دختر خوبیم؟ چرا امروز ان نشدی؟ کیک دوس داری؟ گیلاس؟ هلو؟ زردآلو؟ نظر واقعیت درباره من؟ نظرت درباره ستاره؟ سحر؟ نازنین؟ خودت؟ مامانت؟ بابات؟ نوه ی دختر خاله مامانت؟ کی بریم شکار؟ کیو بخوریم؟ منو دوس داری؟ من تورو دوس دارم؟ ستاره دیوونه شده؟ فیلم خاطرات یک خون آشام رو نگاه می کنی؟ خداحافظ فک نکن از دستم خلاص شدی بازم میام
27-07-2012، 17:02
منم داوطلب ميشم منم مي خوام
بعد سحر خودمم
27-07-2012، 19:15
اخی ملودیه من هنوز انلاین نشده و نمیدونه نشسته رو صندلی
بچه ها درکش کنین و وایسین تا خودش بیاد بعد سوالاتونو بپرسین....... اگه انلاین شه و این همه سوالو ببینه که وقت سر خاروندن نداره....... پس وایسیم خودش بیاد.......؟؟ ملودی کوشی.....
28-07-2012، 0:17
(27-07-2012، 8:38)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من چی پس
28-07-2012، 9:18
سلام ملودی به اینا هم جواب بده
اهل کجایی نظرت درباره ی من اسم اصلی سن همین دیگه بسه راستی منم برای بعدbest~girlداوطلبم منم داوطلبمممممممممممممممممممم | ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|