امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı

رضا تو چی آهنگی رو خیلی دوست میداری ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 168
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
آگهی
خودافض
ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 168
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
(07-06-2014، 11:16)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 11:15)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم میاد هیچکس منو نمیشناسه !! *-*

من برم اندکی انگل ریزی کنم *-* ..

خدا نگهدار همگی *-* ..
اونایی که از اون فیلما دیدن خوب میشناسنت=)))))))):|

اون در مورد چهره منحرف من صدق میکنه !!
چهره ی موزمارم را میگویم *-* !!
ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 168
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(07-06-2014، 11:16)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 11:15)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نگهدار همگی *-* ..

نمونش خود همین رضآ :>
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(07-06-2014، 11:16)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 11:11)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رز؟ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 168
جانم ؟

اینقدر اشوه نیا غیرتی میشم ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 168
 سپاس شده توسط RedSparrow ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mason
O_*
(07-06-2014، 11:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا تو چی آهنگی رو خیلی دوست میداری ؟ :|
سبک یا اسم؟

(07-06-2014، 11:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 11:16)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 11:11)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم ؟

اینقدر اشوه نیا غیرتی میشم ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 168
O_o؟
خبریه؟:|

(07-06-2014، 11:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نگهدار همگی *-* ..

نمونش خود همین رضآ :>
اتفاقا ما از اوناشیم:|:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(07-06-2014، 11:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم ؟

اینقدر اشوه نیا غیرتی میشم ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 168
:|
گفتی ابروهاتو برداشتی؟ ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 168
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ERF@N
(07-06-2014، 11:21)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نگهدار همگی *-* ..

اون در مورد چهره منحرف من صدق میکنه !!
چهره ی موزمارم را میگویم *-* !!
بلی بلی-_-

فرزام:|
آواتارت داره نماز میخونه:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(07-06-2014، 11:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سبک یا اسم؟

دوتاش ! ..

فاطی ؟ (ـ_ـ*)
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 168
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان