امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı

(07-06-2014، 11:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزآد من جی میل سآختم هم گوگل پلآس !
الانم فک کنم حآفظه ی بآزیمُ بردم تو game paly !
الان اگه یه فقط دوبآره بآزیم پآک بشه چجوری میشه برم تو اکآنتم ! ؟
فک کنم همون اولش میتونی بری تو :|
خودم زیاد نمیدونم :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(07-06-2014، 11:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا ؟ ..
جانم؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(07-06-2014، 11:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله آیس؟!

هیچی ! :|

(07-06-2014، 11:08)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 11:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا ؟ ..
جانم؟

حتمی شُد :| !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 166
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs
رز؟ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 166
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mason ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=109650
چ خبر شُدع؟!
این مدیرآ چرآ یدفعه بآهم اومدن تو پروف من؟! O-o
 سپاس شده توسط ERF@N
(07-06-2014، 11:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 11:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله آیس؟!

هیچی ! :|

(07-06-2014، 11:08)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا ؟ ..
جانم؟

حتمی شُد :| !
بسی عالیست-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(07-06-2014، 11:11)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=109650
چ خبر شُدع؟!
این مدیرآ چرآ یدفعه بآهم اومدن تو پروف من؟! O-o

همه برات یه دست افسوس خوردن -__-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ✘v!☻lent girl✘ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
خوب گوشاتونو باز کُنید ببینید چی میگم :| !

میگم و میخندم (:

اما لاس نمیزنم !

مودبانه و با لحن خوب جوابتونو میدم !

اما تیک نمیزنم .. -_- !

گرم و صمیمی ـام .. قربون صدقه زیاد میرم !

اما هرزه نیستم

اگه از من بدتون میاد دلیلشو با ماژیک رو ی دیوار بنویسید بعد سرتونو بکوبید تو همون دیوار :|

تا جونتون در آد ^_^

اصلا برام مُهم نی ((((=
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 166
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs ، melika79
نتیجه گرفتیم مهرزاد جدیده همون مهرزاد قدیمیست!:ا
ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 166

بدرود
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان