امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı

اعتراف کن مهرزاد تقلبی
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
آگهی
(07-06-2014، 10:54)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی این مهرزادها هردوشون یکین عرفان؟
نه -_-
من از پوکر استفاده میکنم همیشه :|
این نمیکنه :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، # αпGεʟ
(07-06-2014، 10:55)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:53)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:53)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:51)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:43)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
تو که مدیری میتونی ای پی رو پیدا کنی چرا این حرفو میزنی :|
هیم یکیه:|

ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 163
عجب :|

باور کن:| دیوانه خود درگیر:|
چرت نگو :|
من اگه و تو رو نشناسم...-_-
من بخوام یه اکانت دیگه بسازم با یه ای پی دیگه میسازم :|

برو سندروم خود درگیریتو درمان کن پسرمıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 163
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، # αпGεʟ
(07-06-2014، 10:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی روانی ب ی مشت ادم میگه ی مشت دیوانه :|

فک کنم قرار شد ب پر و پا نپیچی ! ..
 سپاس شده توسط ERF@N
عرفان برای من که آی پی هاشون یکی نبود :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆
(07-06-2014، 10:57)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی درد تو چیه آ خُدا میدونه !

اصن کُل حرفاتو نفهمیدم کِ چی میگی !

قرار نشد که بپرو پاچت نپیچم .. اولش قرار شُد تو آدرس رو بدی بعد من ب پرو پاچت نپیپم پسره :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 163
(07-06-2014، 10:56)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:54)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی این مهرزادها هردوشون یکین عرفان؟
نه -_-
من از پوکر استفاده میکنم همیشه :|
این نمیکنه :|

-_-
تا کی با مردم بازی می کنی؟:|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(07-06-2014، 10:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:55)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:53)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:53)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:51)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم یکیه:|

ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 163

برو سندروم خود درگیریتو درمان کن پسرمıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 163
ببند ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 163
 سپاس شده توسط ERF@N
(07-06-2014، 10:58)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان برای من که آی پی هاشون یکی نبود :|

تغییر داد من اولش عکس گرفتم:|

(07-06-2014، 10:58)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببند ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 163

بی ادبıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 163
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mason
(07-06-2014، 10:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:57)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی درد تو چیه آ خُدا میدونه !

اصن کُل حرفاتو نفهمیدم کِ چی میگی !

قرار نشد که بپرو پاچت نپیچم .. اولش قرار شُد تو آدرس رو بدی بعد من ب پرو پاچت نپیپم پسره :|

ینی ادامه میدی اره ؟ پ مواظب عواقبش هم باش !

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان