امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı

(07-06-2014، 9:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفآن بآزی آنلاین میکنی ! ؟
بآ گوشی ! ؟
مثل clash of clans ! ?

شما گوشیشو واس من بخر بازیش رو هم میکنیم:| با بازیش آشنام ولی نمی تونم بکنمش:| باید بعده امتحانا اولین اسمارت فونموبخرم تازه:|
نباید بکنیش که -_- 
باید باهاش بازی کنی :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، ◄Iяαи► ، Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
(07-06-2014، 9:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:21)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:19)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآ گوشی ! ؟
مثل clash of clans ! ?

Dodgy پسر پیغمبر دآری رو مخ اسکیت برد میری!

مُخآطبم عرفآن بود نه شمآ :|

به خاطره من شما ببخشش:| اشتباه کرد! من ریش گرو میزارم-__-

AngelAngel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 150
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ERF@N
دارم آدامس خرسی میخورم...Angel
جاتون خالی...! (:3
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ERF@N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(07-06-2014، 9:24)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(07-06-2014، 9:23)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآ گوشی ! ؟
مثل clash of clans ! ?

شما گوشیشو واس من بخر بازیش رو هم میکنیم:| با بازیش آشنام ولی نمی تونم بکنمش:| باید بعده امتحانا اولین اسمارت فونموبخرم تازه:|
نباید بکنیش که -_- 
باید باهاش بازی کنی :|

واقعاO__O آخه پسره اوندفعه داشت... ولش ولش:| پس داشته ژیروسکوبشو چک می کردهSmile))))))))

(07-06-2014، 9:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآ گوشی ! ؟
مثل clash of clans ! ?

گرفتی حتماً بآزی کن خیلی بآحآله (:

هرکی بازی کرده معتاد شده -___-
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ◄Iяαи► ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(07-06-2014، 9:22)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآ گوشی ! ؟
مثل clash of clans ! ?
من میکنم :|
Pirate Storm بازی میکنی؟

نه !
لول چندی مهرزآد ! ؟

غزل بآزی بدرد دخترآ نمیخوره ! اونجآ همه پسرن ! (:
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ◄Iяαи►
(07-06-2014، 9:24)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه از کلاس زبان برگشته بودم ..
رفتم یه چی بخرم .. بخورم ..
خلاصه یه کیک گرفتم جای صدی آدامس خرسی داد ..
کیک رو خوردم ..
ارفتم خونه دوروز بعد دیدم مامانم آدامس شیک خریده ..
یادم افتاد آدامس خرسی خریدم تو جیب مانتومه ..
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ◄Iяαи► ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(07-06-2014، 9:25)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 9:22)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآ گوشی ! ؟
مثل clash of clans ! ?
من میکنم :|
Pirate Storm بازی میکنی؟

نه !
لول چندی مهرزآد ! ؟

غزل بآزی بدرد دخترآ نمیخوره ! اونجآ همه پسرن ! (:
36 :|
البته چنتا دخترا تو بازی یافت شدن ولی دووم نیاوردن  :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ◄Iяαи► ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(07-06-2014، 9:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآ گوشی ! ؟
مثل clash of clans ! ?

گرفتی حتماً بآزی کن خیلی بآحآله (:

هرکی بازی کرده معتاد شده -___-
[/quote]

منم الان شدم اونم موقع امتحآنآ :|
ولی خیلی بآحاله من از 8 سآلگی از این بآزیآ میکردم وارکرافت از اون شروع کردم ! Angel
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ERF@N ، ◄Iяαи► ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(07-06-2014، 9:26)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه از کلاس زبان برگشته بودم ..
رفتم یه چی بخرم .. بخورم ..
خلاصه یه کیک گرفتم جای صدی آدامس خرسی داد ..
کیک رو خوردم ..
ارفتم خونه دوروز بعد دیدم مامانم آدامس شیک خریده ..
یادم افتاد آدامس خرسی خریدم تو جیب مانتومه ..

:| من دونه ای 250 میخرم! :|
یارو کلا بردارههههههههههههههههه >_<
من 150 تومنمو میخوام! :|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان