امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı

(06-06-2014، 20:48)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا ونه نصف سبا که من نیستم اینجا چه خبره .. هر دیقع یکی سبز میشه میاد .. !

میگم یه نگا کن ببین اونجا مدیرم یانه؟
ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 107

آگهی
(06-06-2014، 20:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 20:48)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 20:45)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی از وختی طلاق گرفتیم همه ضدت شدن lo0o0o0o0o0o0o0o0l |:

وااااااااااااااااایییییییییییییییییییییییییی :0
کی گفته همه ضدش شدن؟! :|
چرا الکی حرف میزنین؟! :|

مهم نی ... !!

بهترینارو من دارم (:

ملیتا .. نسترن .. رزی ...مهرزود ... عرفون ... امیر ... فاطمه .. ! (:

بقیه گـ*ـهه هم حساب نمیشن ! :|

مرضی؟ Dodgy
 سپاس شده توسط Mr.Robot
بهتـــــرین بس کُن -_-
انقـد حرص نخور .. پشت سرت حرف بزنن..مهم نـی...مهم اینه ک تو ب خودت شک ندآریـــــ!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence
(06-06-2014، 20:50)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 20:43)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 20:42)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 20:40)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــ بویز (((:

این سکتم میده
اون سکتم میده
علیک امیر
ینی ریدی ب هر چی اعتبارم پیش تیم مدیریت ||: ایول ||:

نفهمیدم
درست توضیح بده؟
اعتبار؟
هیچی باو فقط بدون این اخر رفتن ریدی ب اوضاع ||:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Dead Silence
(06-06-2014، 20:49)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 20:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 20:45)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی از وختی طلاق گرفتیم همه ضدت شدن lo0o0o0o0o0o0o0o0l |:

صددفه گفتم اینو نزار ==> |:

اینو بزار ==> :|

!

قدرمو ندونستی -_- مهری رو به من ترجیح دادی :|

نتیجش همین میشه! :|
باشه |: =)))
خودت گفتی با مهری مشکل ناری کع |:
برو با همون مهرزادت درسای روی تخت بخون باو |:
فقد کرم بریز =| !

مشکل دارم باش -_-

مهرزاد بچه خوبیع :| ! از اینکارایی ک تو بام میکردی ، نمیکنه =|||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Mr.Robot
خخ ..(:

خدافس ..

بقیه فک میکنن چه گُ×هی هستن فک میکنن بقیه هم مث خودشونن(:

خدافس همگی^_^
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ✘v!☻lent girl✘
عاطفه من بخشیدمت
راستی بگید فردا شنبه نیس

قالب جاسم بربری سلنا گومز باب اسفنجی همه چی داریم
همه هم مجانی
(06-06-2014، 20:52)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 20:50)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 20:43)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 20:42)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 20:40)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــ بویز (((:

این سکتم میده
اون سکتم میده
علیک امیر
ینی ریدی ب هر چی اعتبارم پیش تیم مدیریت ||: ایول ||:

نفهمیدم
درست توضیح بده؟
اعتبار؟
هیچی باو فقط بدون این اخر رفتن ریدی ب اوضاع ||:

درباره نویسندگیه؟
باو زیر دیپلم بحرف

(06-06-2014، 20:52)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاطفه من بخشیدمت
راستی بگید فردا شنبه نیس

متاسفم هس. و فردا روز بدبختیه منه. -__-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان