امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı

(06-06-2014، 18:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:45)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمت بآ توام!!!

بله ! ؟
ایمآن خره رو ندیدی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 85
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(06-06-2014، 18:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:44)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:42)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد کیه؟ چرا همیشه > :| < اینجوریه؟ :>>>>
(06-06-2014، 18:45)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمت اسم منو صدا میزنه 4 تا سپاس میگیره
اون وخ خودم ک سلام میکنم 3 تا سپاس میگیرم! :|

احمد یکیه که اهنگ تهی رو قبل از عید حفظ بوده :|

-_-
حفظ نبودی ؟ :}
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
راستی... -_-
من آدامس خرسی میخوام! *-_-*
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، melodi+
(06-06-2014، 18:46)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:42)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد کیه؟ چرا همیشه > :| < اینجوریه؟ :>>>>

قبلاً همش Big Grin اینجوری بدم ! :|
یه لحظه فک کردم تغییر کردی گفتم عجب پیشرفت بزرگی از پوکر به این خنده مسخره ._.

پارسال من > :|||||||||||||||| < بودم به جای > :| < ._.

افرین :|
 سپاس شده توسط melodi+ ، ◄Iяαи►
(06-06-2014، 18:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:41)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فهمیدم مامان -_-

بابات مشهدیه :| -_-

این دوتا شهرزاد و آوا هستن دُخترای من :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/23vs1qh5239bpwp3cir8.jpg

کوچیکه شهرزاده بزرگه آواس ^_^ آبجی های همدیگن :|
کوچیک بزرگ نداریم اون خشگل تره منم -_-
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(06-06-2014، 18:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:45)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمت بآ توام!!!

دهن منُ وا میکنیا :|

رو نی که سنگ پای قزوینه -_-

ایششش *-_-*

ولش کن دیگه -___-

خدافس ..

دافظ دایرکشنری من احمد و نمیخواستم ایمانو میخواستم!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
فاطی نرو دیوونه !

فاطی ؟

احمد ؟ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 85
 سپاس شده توسط ZAHRA LOVE 1D ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-06-2014، 18:47)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 18:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمت بآ توام!!!

بله ! ؟
ایمآن خره رو ندیدی؟

ایمآن ! ؟
دوستِ توئه ! ؟ :|
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(06-06-2014، 18:48)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوچیک بزرگ نداریم اون خشگل تره منم -_-

باشه باشه |: ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 85
 سپاس شده توسط melodi+
من گوه خوردم ! حفظ نیستم :|

الان حآل ندارم نسی :|
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ◄Iяαи► ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان