امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı

(06-06-2014، 17:06)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 17:02)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی مث قدیم نمیشه!
حتی آب میوه! :|
یا ساندیس! :|
آرع....همشــــــون طعم عــــن هـآی امروزی رآ میدهند!

فآطی.. sina-0611..شآیـد منظورش تو نبودیــــ!

:| ع* امروزی؟!
مگ ع*ه قدیمیم داریم؟!
مثلا ع* فسیل شده! :|
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ✘v!☻lent girl✘ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(06-06-2014، 17:06)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[align=center]ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 63
از الان!؟!؟! :|

ب امضا مردم چکار داری ؟._.

برو درستو بخون این چیزا واسه تو الان غیر قابل درکه :|||

(06-06-2014، 17:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 17:04)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ب فاطی حسودی میکنم *._.*

منم *._.* شوهر دوتاییمون اُفتادن بغل این فاطی :|

(06-06-2014، 17:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حدس میزدم رضا مشهد باشه :|

ولی به فاطی نمیخوره مشهدی باشه :|

هیمم چرا ب رضا میخوره ؟ T_T

چون اصولاً مشهدیا اسم پسراشونو میزارن رضا :| !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ◄Iяαи► ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
روحم بیمآره به روح اعتقآد دآری؟
روحم مینآله به روح اعتقآد دآری؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 63
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(06-06-2014، 17:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حدس میزدم رضا مشهد باشه :|

ولی به فاطی نمیخوره مشهدی باشه :|
بهمـ کجـآیی میخوره حالا ؟! ..

(06-06-2014، 17:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 17:04)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم *._.* شوهر دوتاییمون اُفتادن بغل این فاطی :|
بیاید جـاهـا عوض ^_^ :|

آیس .. بیا پ.خ ._.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ◄Iяαи► ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-06-2014، 17:08)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگ ع*ه قدیمیم داریم؟!
آرع امروزیــــــ...
دیگه نمیتونم موضوع رو وآست وآ کنم -_-
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(06-06-2014، 17:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 17:06)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[align=center]ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 63
از الان!؟!؟! :|

ب امضا مردم چکار داری ؟._.

برو درستو بخون این چیزا واسه تو الان غیر قابل درکه :|||

:| حــــــــــــــآلا توم شُدی غریبه دیگ! :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ◄Iяαи► ، Dead Silence
(06-06-2014، 17:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 17:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه گُفتین مشهد کُجاس (: ؟ ..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

مشهد مکانی اصد که فاطی ، رضا ، صادق زندگی میکنن :|

من هر وقت مشهد رفتم یآ خون دمآغ شدم یآ چشمآم میسخوت ! :|

مشهدیا نفرینت کردن ! Big Grin
ب علاوه من..! -____-

من میخوام بیام مشهددددد ! :hlp::hlp:
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-06-2014، 17:09)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 17:08)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگ ع*ه قدیمیم داریم؟!
آرع امروزیــــــ...
دیگه نمیتونم موضوع رو وآست وآ کنم -_-

:| وا کن بینم!
من کنجکاو شدم! :|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ✘v!☻lent girl✘ ، ◄Iяαи►
همیشه مهد بودمـ ، ساکت و سرد بودمـ؛

تو خاله بازیآمـون ؛ همیشه مَـرد بودمـ .. !
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dead Silence ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Ƒαкє ѕмιƖє

(06-06-2014، 17:06)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2014، 17:02)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی مث قدیم نمیشه!
حتی آب میوه! :|
یا ساندیس! :|
آرع....همشــــــون طعم عــــن هـآی امروزی رآ میدهند!

فآطی.. sina-0611..شآیـد منظورش تو نبودیــــ!

مگ ع*ه قدیمیم داریم؟!

انقد ع**** نکنین گفتگو بو گرفت !__!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ✘v!☻lent girl✘ ، Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان