امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

(03-06-2014، 15:50)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:48)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:43)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه منم یکی از این اعضای خانواده ی مجازیتون بشم؟:|

ارررررررررررررررری (((8

چیکاره بشم؟:|
با رها و نیکی ابت تو یه جوب میره؟
اگه میره میشی داآشم.نیکی ننت رها خواهرت
غزل نن جونت
بابا نداری
عموت عرفان مدیر (من موندم وقتی بابا نداری عمو از کجا آووردی؟)
داییت اون یکی عرفان
بقیشو یادم نی
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 153
آگهی
آيسان مامان جان خودت نرم بحثوجمع كن اينجابجه نشسته تامن آرومم بزاريدآروم بمونم-_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ×ThundeRBolT×
(03-06-2014، 15:52)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد :||||

بریم کیش  *^_^ :|
:|

باشه ^_^

بلیطو برا کِی بگیرم؟ (=

فردا -_- *
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(03-06-2014، 15:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی .. تکون نمیخوره دیگه !

فاطمه .. S:

لگد .. لگد نمیزنه دیگه

فاطمه .. بچم .. بچم تکون نمیخوره

[ من بازیگر بشم حتمن خیلی خوب بازیگر حرفه ای میشما :| ]
صب کن دارمـ مشکلـات یه خونـواده رو حل میکنمـ زود تر از تُ گفته بودن :|

(03-06-2014، 15:53)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قراره طوفان بیاد:|
فاطی ما میمیریم:|
هیمممـ T_T مصیبت هـای الهـی T_T

خوبه که بمیریم ^_^ دیگه نمیخوآد امتحـآن دفـآعـی بدیمـ^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs
(03-06-2014، 15:55)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دی جی هم رسید ^__^ 

ایس داره میگه بچم مرد اون وخ تو میگی دی جی رسید؟ :|
برو بگو مداح بیاد! :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence ، #marya# ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، RedSparrow
(03-06-2014، 15:56)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:54)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:47)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:45)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:40)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامBig Grin
امیر سلام داش.
خوبی؟

ن بابا ارشد فروزن عوض شده دارم خودمو میکشم ممد هم دوباره ارشد ش
ف**** گ***؟؟؟

ن ف****ب**
فروخته شده ب یکی دیه دارم سعی میکنم سلطان رو ب قدرت برسونم
من این همه کار برا محمد میکنم بعد خودش نمیدونه
قبلا هم ی بار برکنار شده بود از بس ب صادق اصرار کردم
دوباره ارشدش کرد
حرص نخور.
منم تو ف.گ نمیتونم برم یه فیلتر شکن دانلود کردم بلد نیستم باش کار کنم میتونی یاد بدی؟
محسن چیکارش کرد اینطوری شد؟؟
(03-06-2014، 15:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی .. تکون نمیخوره دیگه !

فاطمه .. S:

لگد .. لگد نمیزنه دیگه

فاطمه .. بچم .. بچم تکون نمیخوره

[ من بازیگر بشم حتمن خیلی خوب بازیگر حرفه ای میشما :| ]
صب کن دارمـ مشکلـات یه خونـواده رو حل میکنمـ زود تر از تُ گفته بودن :|

(03-06-2014، 15:53)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قراره طوفان بیاد:|
فاطی ما میمیریم:|
هیمممـ T_T مصیبت هـای الهـی T_T

خوبه که بمیریم ^_^ دیگه نمیخوآد امتحـآن دفـآعـی بدیمـ^_^
یه تیکه ابر تو آسمون نیس....
میگن قراره طوفان بیاد:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-06-2014، 15:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:52)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد :||||

بریم کیش  *^_^ :|

باشه ^_^

بلیطو برا کِی بگیرم؟ (=

فردا -_- *
هوا طوفانیه :|
 سپاس شده توسط Dead Silence
من میرم فیلم ببینم :|

بعدش میام :| بودید ک بودید نبودید جهنم :| -_-

شمایی ک داری میخونی ؛ به خودت نگیر :|||

خدافــــــفففف ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، #marya# ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
اگ طوفان بیاد!
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان