امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

يسريااين بايين فقط نقش جغدوبازي ميكنن ميخوام جنبش جغدي رابندازم هركي داوطلبه اعلام كنه€
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، ×ThundeRBolT× ، saeedrajabzade
آگهی
(03-06-2014، 15:20)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:17)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:14)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:11)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:10)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَ O_O
دیوث ٬ سرعتم چقدر بالاس ! |:
رکــی(:
مهتابم ^_^

ا ا اینجارو نگا دل میدنو قلوه میگیرن بعد به منم میگن ادم نیستی اصلا با هردوتون قهرمcrying

(03-06-2014، 15:15)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خبر خاصی نشده پری-_-

یعنی تو چند ماه هیچ اتفاقی نیوفتاده؟Dodgy
نع|:
ببند:/\

من باتو قهرمDodgy
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 145
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
(03-06-2014، 15:16)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:14)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:11)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:10)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَ O_O
دیوث ٬ سرعتم چقدر بالاس ! |:
رکــی(:
مهتابم ^_^
من مهتابم|:
اسمت رکیه|:
نع نع |:
من مهتابم تو رُکی ! :|
(03-06-2014، 15:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:11)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زن عاقدم منم باس تو مهمونیتون باشم :|

رضا ازشون شاباش بگیر بعدش خُطبه عقد رو بخون -_- !
فک کنم اشتباهی رضا رفته گل بچینه :|

هوممم ! :|

رَف -_- !

اگه برا جشنتون کسی رو خواستین که مجلس گرم کُنه بگین من با این بچه تو شیکمم بیام آهنگ رپ و دیس لاو و هایده و اینجور چیزا بخونم ! :|
لیلیلیلیلیلیلیلیلیلیلیلی:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence ، Brooklyn Baby
(03-06-2014، 15:18)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم راستش(:
ایسی داریشون من حوصله ندارم پیداشون کنم>.<

من کُل پیام خصوصی هامو در اثر یک حادثه پاک کردم :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 145
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs
(03-06-2014، 15:20)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يسريااين بايين فقط نقش جغدوبازي ميكنن ميخوام جنبش جغدي رابندازم هركي داوطلبه اعلام كنه€

من من
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
هعی...
هیشکی اینجا خودشو ادم حساب نکرد...؟؟؟؟
باوش
(03-06-2014، 15:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاااااادددددددددد >_<

از شوور آیسانی چیزی در نمیاد |: برو عاقد پیدا کن -_-
عاقد از کجا پیدا کنم؟! >_<
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mᴏsᴇs
تهران توفان میشه، بقیشو تف میکنه به ما-_-
تا دوساعت داش رعدو برق میزد|: یکیشم که خورد یجایی برقا همه رف سراسری|: سکته کردم |:
ایی گندتون بزنن:/\

(03-06-2014، 15:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 15:18)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم راستش(:
ایسی داریشون من حوصله ندارم پیداشون کنم>.<

من کُل پیام خصوصی هامو در اثر یک حادثه پاک کردم :|
خودم پیداشون میکنم(:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Ƒαкє ѕмιƖє
(03-06-2014، 15:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لیلیلیلیلیلیلیلیلیلیلیلی:|

خودتی :|

Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 145
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence ، Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان