امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

اتفاقا اتفاقا رضا پیشرو واقعا چشماش ترسناکه من از تاویزیون می بینمش می ترسم از نزدیک ببینمش دیگه خدافظ رزی:|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(03-06-2014، 12:41)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:36)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلــآم :||

سلام .. ببخشید ندیدمت .. خوبی ؟ (:
:||

سلـامـ -_-

مهم نی ..*-* 

مرسی تو خوبی ؟! : )
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-06-2014، 12:40)kasra 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جن که نیستم بترسید!!
رضا پیشرو هم شیطان پرسته ولی بچه خوشگله/

میدونی .. من جن دیدم .. اما نترسیدم .. موهاش تو هــوا میموند خیلی خوشگل بود .. باهم دوستیم *^_^*

:|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-06-2014، 12:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضی وختا..!
چطور?

:| ! ..

حدسم دُرُست بود ینی ؟ :|

تو اون نبودی ولی اون شبیت بود .. اون سیگار میکشید و لباسی که گُفته بودی تنش بود :| !

اهورا /: چیزی شُده ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 92
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلام....
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 92

سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-06-2014، 12:44)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دین و مذهب هر کسی به خودش ربط داره ولش کنید.

خودش انتخاب کرده 

امیر فک کرده مآ تعطیلیم !
ببره خودش مسخره کنه ! :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، RєƖαx gнσѕт ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-06-2014، 12:39)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا >_<
اون پست رو ویرایش کن !
وگرنه دیگه باهات حرف نمیزنم
حرف نزن:|
باشع ویرایش میکنم

(03-06-2014، 12:44)kasra 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه کتاب قدیمی داشتم که میگه: اگه توله سگی رو که چشم باز نکرده بسوزونی بندازی تو یه شیشه و....شیطان پرست میشی؟!
انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم/
تو سگ آتش زدی؟
حیف بنزین:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ERF@N ، F A R ! N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Magical Girl
شنيدم از تو آشپزخونه صدا مياد رفتم ميبينم داداشم هی در یخچالو باز و بسته ميكنه ميگم: چرا همچين ميكنی؟ درش كنده شد ميگه: دارم رفرش ميكنم ببينم چیز جديد پيدا ميكنم يا نه!!!
خدايا اين خوشيا رو از ما نگیر!
 سپاس شده توسط F A R ! N ، armin van buuren ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mason ، Magical Girl ، RєƖαx gнσѕт ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، kasra 77
فری نفس عمیق بکش!
فری نفس عمیق بکش!
فری فری فری!
رز داره کارا رو درست میکنه !

هوووووفففف

سپاس شده توسط ERF@N ، Mᴏsᴇs ، Mason
جمعا اجازه هس یه صحبت دوستانه با این پسر داشته باشم?|:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان