امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

(03-06-2014، 12:36)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلــآم :||

سلام .. ببخشید ندیدمت .. خوبی ؟ (:
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، GαяBagє Gιяℓ
آگهی
نتم واقعا سرعتش افتضاحه ..

خوبی دیدین حلال کنین ..

بدیامو حلال نکنین =) :|

فرین دارم ویرایششون میکنم (:
 سپاس شده توسط F A R ! N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ERF@N
جیییییییییییییغغغغغغغغغ برید اون پست رو ویرایش کنید

دو تا مدیر اینجاست crying
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 90

(03-06-2014، 12:40)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیطان پرستی همینطوری نیس..!

هوممم !

تُ سیگار میکشی ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 90
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=114891&pid=1955807#pid1955807

یگی بره یـه چـیزی بـگه بعدیرو بــزآرَم -_-*

سپـآسم بــــــدید -_- ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(03-06-2014، 12:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:37)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

who is there ? ._.

marry ^_^

جیغغغغغغ ^_^

marry,who? ^_^
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-06-2014، 12:40)kasra 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جن که نیستم بترسید!!
رضا پیشرو هم شیطان پرسته ولی بچه خوشگله/

من واقعآ دیگه حرفی ندارم بآ این شخص بزنم !

رضآ پیشرو بچه خوشگله ! ؟
دوس دآرم سرمو بکوبم به کیبورد :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-06-2014، 12:39)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب....
مرضی جواز صادر شد:|

مهربون شو :|
موهاهاهاهاهاهاها:|
مهربون شدم:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence
(03-06-2014، 12:41)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نتم واقعا سرعتش افتضاحه ..

خوبی دیدین حلال کنین ..

بدیامو حلال نکنین =) :|

فرین دارم ویرایششون میکنم (:

قربونت ))):

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence
(03-06-2014، 12:36)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:34)kasra 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2014، 20:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسرا تو چرا خواستی که شیطان پرست بشی ؟! :|
/سلام/
/خانواده من کلا دین اینجور چیزا رو قبول نداشتن خوب  طبیعی هست که من هم قبول نداشته باشم چون من با اونا بزرگ شدم و فکر عقایدم با اونا یکی شده/البته چون من زیاد خانوادم رو قبول نداشتم برای همین حرف هاشون زیاد برام اهمیت نداشت خودمم از همون اول یکتا پرست نبودم اینم بگم که شیطان پرست هم نبودم تا اینکه آهنگ دیوونه 2 رضا پیشرو بیرون اومد/منم خیلی نظرم جلب شد کنجکاو شدم برای همین رفتم سمت این کار /وضع مالی(درست نوشتم؟!) ما هم زیاد خوب نیست یه نون بخور نمیره/یه روز از پسر عموم شنیدم که گفت اگه با شیطان رفیق بشی بهت پول میده ببین تتلو پیشرو تهی اینا چقدر پولدارن؟/منم تن به این کار دادم البته هنوز پولی نسیبم نشه (:
خلاصه ماجرای اصلی اینه همش رو بخوام بگم خیلی طول میکشه/
در جواب دوستانی هم که می پرسن تا حالا جن دیدم باید بگم نه جن ندیدم!!
هنوز هم پیام خصوصیم فعال نشده برای همین جواب پ.خ ها رو نمیدم/

بآز این اومد ! :|
خآلی بند مآ رو گآو فرض کرده !
/واسه بابات نیست که اینجا!
خودتون سوال می کنید من جواب میدم!!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان