امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

درودஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 82
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Magical Girl ، F A R ! N
آگهی
(03-06-2014، 12:18)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:14)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:08)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: .. !!

ســـ آل !___!

عـــــــ*ــن :| گـــ*ـوه :| عنــــــتــ*ـــر :|

خـَــــــــر :|||

ببخشید اینا مونده بود تو دلم بت بم :*
بشکه یــــ خواهر پیدا کردی ||:

کی ؟ -_-
آیسان شکمشو نمیبینی -__________-
بعله....:|
این acrimonious ینی چی؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(03-06-2014، 12:21)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضـــآ صب میکردین عروسی از حــــلقوم پایین بره بعد بچ دار میشدین :>

هوممم نع دیگه ما دوست داشتیم بعد عروسیمون بچه دار بشیم :|

(03-06-2014، 12:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تفریبا تقریبا :|

فکرشو میکردم :| !

(03-06-2014، 12:21)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان خانوم دستت درد نکنه خیلی عوض شدی

من جنبه شوخی دارم ولی شوخی هم باید یه حد و شرعی داشته باشه من حاضرم با این آقا رضا تو پ.خ بدتر از اینا شوخی هارو باهاش بکنم ولی اینجا نه

خو دوران بارداریه هرکی باشه عوض میشه :|

وللش کُن باو برادر من رضا گهه خورد اصن .. رضا بگو گهه خوردم بگو :|

اینقد منه باردار رو زجر ندین بچم بیوفته کی میخواد جوابمو بده ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 82
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Magical Girl ، Mᴏsᴇs ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
ساملک

(03-06-2014، 12:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:18)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:14)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـــــــ*ــن :| گـــ*ـوه :| عنــــــتــ*ـــر :|

خـَــــــــر :|||

ببخشید اینا مونده بود تو دلم بت بم :*
بشکه یــــ خواهر پیدا کردی ||:

کی ؟ -_-
آیسان شکمشو نمیبینی -__________-

تو روحت عـــ*ـــنــه کثفیـو :|||

گـ*ـوه خـوردی تو :|

آیسانم زنته ؟ :|
خعـــ ــــلی دوس داری خواجه شی نع ؟ ||:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mᴏsᴇs ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ERF@N
(03-06-2014، 12:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفـــــــــــه شید>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>_<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

باو بس کنید ..

شوخی کرد تموم شد رف ..

مسیح جان جنبه داشته باش دیگه همسر-_-

رضا داره شوخی میکنه ..

شما با دوستات اصن ازین حرفا نمیزنی؟؟

اینا طبیعیه پسر ..

همه ی ما در آینده به اینچیزا خواهیم خندید|:

حالا از بحث بیاید بیرون
مرضی من بازم می گم حاضرم با رضا تو پ.خ بد تر از این شوخی ها رو باش بکنم

ولی باور کن اینجا جاش نیست

به خاطر آیسی تو (مرضی ) باشه

رضا تمومش کن
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
خــــــب دیگه چ خبر ؟! (بحثو عوض کنید و الا شل و پلتون میکنم :|| ) *^___^*
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs
(03-06-2014، 12:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 12:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووی رضی :/

چرا با من لج شدی اخمخ ؟ :|

کیی با تو لج شُده بگو برم دهنشو جر بدم ؟ :|

رضا هویی T_T

با مرضی لج نباش :| باهاش لج باشی لچ میکنم باهات /: :|

رضی -_- :/ آخ قربون دستت :| دهنـشو گَشَنــــــگ جــر بده :|

حال کن رضی *^_^*

آیسان با من مهربون شدی :|
من نمیتونم بات مهربون باشم....
عرفان...
من حرف ناجور زدم...
محرومم کن....

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
عکسم داره آپلود میشهConfused
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 82

سپاس شده توسط ERF@N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Magical Girl
اره دیگه بسه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان