امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

(03-06-2014، 11:56)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسیح؟-_-
جونم....
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
میگن هرکس به این پست سپاس داده جنتی توبهشت دیدتش!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، F A R ! N ، RedSparrow ، Dead Silence
(03-06-2014، 11:49)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه ب زور خندید فاطمه ..

وقتی خودت نخوای بخندی ؛ بهتر از این نمیشه ...

اونقد خندیدم ک الان اصن خندم نمییگیره ...

هر شکلکی هم ک میزارم فقد واس دلخوشیه بقیس ..

بیا ==> Big Grin {:

جوک بگو بخندیم (: ..
چرا میشه میشه .. -__-

جیغغغ میشه >_< به جـان خودم میشه ^_^

یه جُک میگمـ به ترکی از خنده :|

ولی خُ من که جُک بلد نیستمـ ~ـ~ :|

ولی خنده خنده میـاره .. نیگا نیگا نیگا -_-

هـار هـار هـار هـآر Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin :|

هیممـ.. تا تو واقنی نخندی من دس از سرت بر نمیدارم -_-

(03-06-2014، 11:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن لب و چشم دُخترارو بهم میدوزن :| تجـ*وز هم میکُنن :| !

عکس دُختره خیلی بد بود .. تا الان 5 تا .. !
چیز و شِـره همش ._.

|:

(03-06-2014، 11:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیممم چی دادی ؟ :|

هیمم ب رضا بگو برا اومدنش تا چند شمُردم و چندتا صلوات فرستادم :| !

فوطی .. واقعنی دوستِ دوست شُدی ؟ :|
10یوث و بچه *ـونی و مـادر نسکافه ._.

تا صد شمری صد تا صلوات فرستادی :|

هیممـ آره دیگه اسکل -_-

(03-06-2014، 11:52)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافسی!
نرو9و9و نسیی >_<
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence
(03-06-2014، 11:57)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:56)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسیح؟-_-
جونم....

سپاس داری تو؟

دکمه سپاس|:؟

داری؟|:

اگه داری به من سپاس بده||:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ⍩ᴏɴᴇ ʙᴏʏ⍩
(03-06-2014، 11:56)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعد منم کینه ایی میشم میرم سوپر من میشم دنیا رو نجات میدم:|:|:|
سوالا میپرسی ها._.!!!

بی احساس :| !

خاک تُ سرت نکُنن منو کُشتن ، چیکا ب دُنیا داری تو ؟ :|

چشمم روشن ._. هوو نداشتم که بوجود اومد .. بزا این وهابیا منو بُکُشن بعدش برو دُنیا خانوم رو نجات بده :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 73
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
من چقـد خوشحـآلم ^_^
لباس رنگی رنگیام ^_^
لاک ^_^
موهای خوشگل ^_^
زندگی بی درس :|
مهمونی ^_^
دخدرخالم ^_^
استخر ^_^
هیهیهیهیهی *^__^*
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-06-2014، 11:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن هرکس به این پست سپاس داده جنتی توبهشت دیدتش!

الم تر کیف فعل بک بعاد|:

دیدی؟
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-06-2014، 11:58)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:57)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسیح؟-_-
جونم....

سپاس داری تو؟

داری؟|:

چشم شما هم بزن سپاس قشنگ رو
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(03-06-2014، 11:59)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:58)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسیح؟-_-
جونم....

سپاس داری تو؟

داری؟|:

چشم شما هم بزن سپاس قشنگ رو

نزنم چی میشه؟-_-
(03-06-2014، 11:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

10یوث و بچه *ـونی و مـادر نسکافه ._.

تا صد شمری صد تا صلوات فرستادی :|

هیممـ آره دیگه اسکل -_-

:| ! ..

هوممم من بت پ.خ بدم جواب میدی ؟ :|

احمد خان یکم حرف بزن جُبران کُنیم سپاساتو :| !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 73
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان