امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

عرفان وقتی از امتحان میایم چی ؟؟
اون موقع می تونیم فوش بدیم ؟؟؟
مثلا اینجوری : اوه اوه من گ****
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 67
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ERF@N
آگهی
(03-06-2014، 11:37)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:36)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من الان حالم بد شد :// ...

دارم آهنگ دپرسی گوش میدم فاطی :| ...
چرا مرضی ؟! ..

آهنگ شاد گوش بده حالت عوض شه (:

ییهویی نری رو آهنگ پُر هیجان هاا ، آخه ارور میده مخت :|

اِستِپ بای اِستِپ .. حالت رو خوب کن ^_^

هیمممـ.. ^ـ^

همینطوری ...

اهله آهنگایه پاپ نیستم ...

جـآست رپ ...

کُلا دپرسم :| ..

تو غلط کردی دپرسی.____.

چرا باس دپرس باشی؟.__.

لدف بعضی دوستان ... (:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
بگو یا مرگ یا ایران|:

از آنگولای خر باخت با اسپانیا بازی کنه سوراخ سوراخ میشه ..|||||:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Thyme ، F A R ! N ، ✘v!☻lent girl✘
(03-06-2014، 11:36)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینطوری ...

جـآست رپ ...

راک گوش بده مرضی ^_^ انقـده فـاز میده .. !!

متال گوش کن روانیییی بشی *^_^*

به قول احمت متال فقد صداش شبیه جریان هواس ._.

خُ خودت میکنی که لعنت بر خودت باد *-_-*

اگه بخوای شـاد باشی .. میتونی (: !!
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(03-06-2014، 11:38)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:35)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا^_^

رها^_^

فرین^____^

رز^_________^|:

جونم ؟؟

عرفان دقیقا چرا به این پست سپاس دادی ؟ .-.

بک سپاس بود!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mason
(03-06-2014، 11:39)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:37)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من الان حالم بد شد :// ...

دارم آهنگ دپرسی گوش میدم فاطی :| ...
چرا مرضی ؟! ..

آهنگ شاد گوش بده حالت عوض شه (:

ییهویی نری رو آهنگ پُر هیجان هاا ، آخه ارور میده مخت :|

اِستِپ بای اِستِپ .. حالت رو خوب کن ^_^

هیمممـ.. ^ـ^

همینطوری ...

جـآست رپ ...

تو غلط کردی دپرسی.____.

چرا باس دپرس باشی؟.__.

لدف بعضی دوستان ... (:

نشونش بده-_-

نکنه خودمم^_^
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dead Silence
(03-06-2014، 11:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:37)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 11:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم. یه بار هرکی از این الفاظ استفاده میکنه دو روز محروم شه فضای گفتگو سالم میشه!

اول فاطی D:

بعدش ایسان D:

بعدش تارا D:

بعدش رضا D:

اخرم احمد D:

اول از همه دو نفر موجب واجباتن!
هوووم .. کیا ؟؟
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ERF@N
(03-06-2014، 11:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینطوری ...

اهله  آهنگایه پاپ نیستم ...

جـآست رپ ...

راک گوش بده مرضی ^_^ انقـده فـاز میده .. !!

متال گوش کن روانیییی بشی *^_^*

به قول احمت متال فقد صداش شبیه جریان هواس ._.

خُ خودت میکنی که لعنت بر خودت باد *-_-*

اگه بخوای شـاد باشی .. میتونی (: !!

من دارم راک گوش میدم
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-06-2014، 11:37)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خط میوفته .___.

میشه از اونایی باشه که نمیتونه حرف بزنه ؟ :|

(03-06-2014، 11:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

؟! ..
پُشت تلفن و تُ گفتگوی روزمره همـ میگمـ|:

هیممـ T_T

هیمم .. هیچی !

میخواستم ببینم بام دوستی که دیدم .. نَ

هنو نفرت تو وجودت هست از بنده ! :|

آره پُشت تلفن خیلی باحال فُش میده با تموم احساساتش فُش میده :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 67
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Brooklyn Baby ، ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
اقا من سوال دارم:-[
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان