امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ

لبآرو بستن چشآرو دوختن

ستآره سوختن

بآز صدآیی در نیومد ..
 سپاس شده توسط Albert wesker ، ★~Ѕдула~★ ، ◄Iяαи► ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(03-06-2014، 9:12)MOHAMMAD MJ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:10)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:10)MOHAMMAD MJ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگی Smile

سلام رفیق
سلام عزیز
از هیدنی در بیا
کسی دنبالته ؟

نه داداش!
خودم اینجوری دوس داریم
چه خبرا؟
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط ERF@N ، ЩΦlբ ، ◄Iяαи►
عآقآ در مورد پسرآ ببحثين!!!پسرآ هم در مورد دخمرآ بحثآي خوف بكنين!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【134】 ஜ۩۩ஜ 38
(03-06-2014، 9:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو الان با رضا هستی اسمش زن و شوهری و زندگی متاهلیه :| !؟

همجنس باز رو میشه واسه من توضیح بدی ینی چ !؟ :||||

نه بگو آیسان :|

جونه مرضی بگو :>

منظورش اینه شبیه دختراست:|
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Albert wesker ، Ƒαкє ѕмιƖє
وایییییییHeart
(03-06-2014، 9:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:09)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریم=) بزار اول خودم مخشو بزنم آخه خواستگار زیاد داره=)

باشه (: فقد ببین ادرسو از مرضی بگیر :|

(03-06-2014، 9:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـوووی ایسان >_<

خوشگلهههه >_<

-_-

دارم رو مخش کار میکنم =)))))

رو مُخش همچنان کار کُن :|

بعدش بت گُفتن همجنس باز بدت نیادا -_-

(03-06-2014، 9:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیچوقت مورد محبت واقع نشدم همیشه منو تو خونه الفاضی مثل توله خطاب میکردنaah

آخیی :| !

اشکال نداره توله از نظر من یک نوع ابراز علاقس :| !

توله که خوبه ینی فرزندم ینی جیگر گوشه خاله :|

توله که فحش نی ._. ! -_-

هیم. منم یدونه توله دارم! 4 تا هم خرس گنده!

(03-06-2014، 9:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:10)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:04)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر پسر کشه=))

:| .... !!

نگفتی بالاخر طرف کیه؟

اسمش مهدی ئـه -_- :|

نمیشناسی :|

مهدی جون:| یعنی سلیقه صفر .___.

خیلی هم خوشگله ._. !

پ ن پ بیام تورو انتخاب کنم ؟! :||||||||||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Albert wesker ، ERF@N
(03-06-2014، 9:14)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:12)MOHAMMAD MJ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:10)MOHAMMAD MJ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگی Smile

سلام رفیق
سلام عزیز
از هیدنی در بیا
کسی دنبالته ؟

نه داداش!
خودم اینجوری دوس داریم
چه خبرا؟
فعلا امتحان
امروز هماهنگ بود !!!!!!!!!!!
معلوم نبود یارو چی پرونده بود که ........
لعنت الله به این سوالات امروز
30 سوال !!!!!!!!!!
 سپاس شده توسط Albert wesker
سلـآمـ .. !
 سپاس شده توسط ЩΦlբ ، Dead Silence ، ★~Ѕдула~★ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N ، Albert wesker
(03-06-2014، 9:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:09)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریم=) بزار اول خودم مخشو بزنم آخه خواستگار زیاد داره=)

باشه (: فقد ببین ادرسو از مرضی بگیر :|

(03-06-2014، 9:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـوووی ایسان >_<

خوشگلهههه >_<

-_-

دارم رو مخش کار میکنم =)))))

رو مُخش همچنان کار کُن :|

بعدش بت گُفتن همجنس باز بدت نیادا -_-

(03-06-2014، 9:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیچوقت مورد محبت واقع نشدم همیشه منو تو خونه الفاضی مثل توله خطاب میکردنaah

آخیی :| !

اشکال نداره توله از نظر من یک نوع ابراز علاقس :| !

توله که خوبه ینی فرزندم ینی جیگر گوشه خاله :|

توله که فحش نی ._. ! -_-

هیم. منم یدونه توله دارم! 4 تا هم خرس گنده!

(03-06-2014، 9:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگفتی بالاخر طرف کیه؟

مهدی جون:| یعنی سلیقه صفر .___.

خیلی هم خوشگله ._. !

پ ن پ بیام تورو انتخاب کنم ؟! :||||||||||

تو این انجمنه یا نــه؟Rolleyes
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N
(03-06-2014، 9:13)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 9:04)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر پسر کشه=))

نگفتی بالاخر طرف کیه؟

تو این انجمنه؟=)

بمـاند :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، Albert wesker

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان