امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 )

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=114350

:|

(01-06-2014، 13:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 13:18)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم اون موقع رو یادم نیست (: اون اکانت قبلیم بود :|
خُ منم با اکانت قبلیم بودم دیهه ~_~ :|

(01-06-2014، 13:18)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیشنهاد ؟ |-:
چیزی به ذهنم نمیرسه رزی :|
همونی نبودی که پخ داد با چه برنامه ای این شکلی کردی؟ :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT× ، T A R A
آگهی
(01-06-2014، 13:21)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 13:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 13:17)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی منو تارا رو تحویل نمیگیره ! :|
فاطی نامرد تا ایسان دید من نقش پشمُ براش ایفا کردم |:
احمت *^_^*

هومم .. ببخشید ._.

خوب کجا بودیم ؟! (: ..

بقیش دیگه نمیشه گفت خخخ !
من برم کلش بازی کنم بای بای #_#
صب کن صب کن کارت دارم >_<
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘
(01-06-2014، 13:19)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 13:18)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 13:17)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی منو تارا رو تحویل نمیگیره ! :|
فاطی نامرد تا ایسان دید من نقش پشمُ براش ایفا کردم |:

خفه شو کسی خودتو تحویل نمیگیره |:

پس چرا داشتی میرفتی ؟
برو گمشو دیگه به سجادم سلام منو برسون (:V)

منم برم بای :|
بری دیگه بر نگردی |:برو داداش به سلامت ... !
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 190
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘
(01-06-2014، 13:21)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همونی نبودی که پخ داد با چه برنامه ای این شکلی کردی؟ :|
این رو دیه یادم نی ~_~ :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘
(01-06-2014، 13:19)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عوض نکنم تارا ؟ |:

هووم بعد نیایش تو بشین تارا جونی ^_^* ..
نه همین خوبه /:
بعدشم،اسمه منو هنو عوض نکرده(از سال 92:|)
واسه تورو تا بخواد عوض کنه نَوَت دستته |:
(01-06-2014، 13:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا تو خوبی ؟ ^_^ نرو بتمرگ :|
آری ((:
نه عشق ^__^
میرم کار دارم -_-

خدافض
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 190
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، ×ThundeRBolT× ، Mason
(01-06-2014، 13:21)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=114350

:|

دانشمندان و محققان ناسا پیش از این نیز گفته بودند که این دنباله دار از فاصله ای یک میلیون کیلومتری سطح خورشید میگذرد و این گذر برای آیسان بسیار خطرناک خواهد بود. :|

آیسان به سفر 5.5 میلیون ساله خودش درون منظومه شمسی پایان داده :|

انتظار داشتند آیسان در جو خورشید بپیماید [ چه چیزایی از من انتظار دارنا :| ]

نخستین‌بار دنباله‌دار آیسان در 21 سپتامبر سال 2012 میلادی، توسط «ویتالی نوسکی و آریتوم نوویچونوک» کشف شد.

جیغغ من چقد معروفم و نمیدونستممممم ^_^*

عالی بود خیلی پست جالبی بود مهرزاد D=

(01-06-2014، 13:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون چشم آبیه که گفتی ؟! +__+

هیچی یه بار بادکنک ترکید تو صورتم ،صورتم میسوزه:|

یه بار هم سرم گیج رفت با زانو خوردم زمین داغون شده پام :|

از صب هم دو بار خون دماغ کردم :|

هیمم هم رنگ گچ هم شدم :|

وهابیا ؟! فک کنم شنیدم ولی یادم نیس :|

آره آره V:

منم خون دماغ شدم منم کلمو خورد تو دیوار خون اومد منم با کله رفتم تو باقالیا ولی هنو شنگولم :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 190
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT×
پخخخخخ .. |:
سلام *^_^* :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، ∆ MeRzaD ∆ ، ×ThundeRBolT×
(01-06-2014، 13:21)P.O.O.R.Y.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 13:19)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باباىى تولدت مبارک
باباىىش مىگه اون چىه تو دستت
دختره مىگه کادو ..
باباىىش مىبىنه توش خالىه مىگه اىن که خالبه ..
دختره مىکه من که پول نداشتم صدا گو. برات گزاشتم

الان اىن خنده دار بود؟

شوکه بودم با خوندن این شوکه تر شدم

اگه مىتونستم کلىپشو مىزاشتم واقعنىى
(01-06-2014، 13:24)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آری ((:
نه عشق ^__^
میرم کار دارم -_-

خدافض

تار تورو تو تو تار تار ترییی -_- >_< !

نرو خو من شنگولم بمون در شنگولی من شریک شُ ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 190
خوش باشین ..

فعلا ..!!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، ∆ MeRzaD ∆

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان