امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 )

(01-06-2014، 11:46)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:43)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:42)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:35)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا به دادمون برسه :|

سه شنبه امتحان علوم دارم -_- !

نمیشه امتحان نداد !؟ :|
چرا میشه از تک ماده استفاده کرد :|

نمیشه تک ماده کرد:|باید نمرت بالای 7 باشه تا بتونی استفاده کنی!

(01-06-2014، 11:41)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آلبرت ؟ آلبرتتتت ؟ آلبرررتتتت ؟! >___<

ها؟ggre

میخواسم بگم گه نخوری ی وقت *^__^*
بشین سرجات پسرم *^___^*

ggre تو رو نمیخورم ggre
بعدشم من برا سوگند این شکلکه رو نذاشتم=ggre
شکلکایی که دوتاشون درآورده بودند نا هماهنگ بود عکسو خراب کرده بودندggre

این ب چ زبونی حرف میزنه ؟! -_- :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Albert wesker
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.xum.ir/images/2014/05/27/55996333399862435037.jpg

.__.

این صداش عالیه .___.

خودشم عالیه .___.
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-06-2014، 11:48)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:46)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:43)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:42)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:35)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا میشه از تک ماده استفاده کرد :|

نمیشه تک ماده کرد:|باید نمرت بالای 7 باشه تا بتونی استفاده کنی!

(01-06-2014، 11:41)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آلبرت ؟ آلبرتتتت ؟ آلبرررتتتت ؟! >___<

ها؟ggre

میخواسم بگم گه نخوری ی وقت *^__^*
بشین سرجات پسرم *^___^*

ggre تو رو نمیخورم ggre
بعدشم من برا سوگند این شکلکه رو نذاشتم=ggre
شکلکایی که دوتاشون درآورده بودند نا هماهنگ بود عکسو خراب کرده بودندggre

این ب چ زبونی حرف میزنه ؟! -_- :|

دوغ سارا=)
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Magical Girl
(01-06-2014، 11:49)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.xum.ir/images/2014/05/27/55996333399862435037.jpg

.__.

این صداش عالیه .___.

خودشم عالیه .___.

اولین چیزی عکسه من متبرک کرد موبایلش بود Big GrinBig Grin
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 173
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Albert wesker ، First Star
(01-06-2014، 11:48)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قند شکنارو دارن تعطیل میکنن!
من از یه روش خیلی بهتر میرم=)))
جن هم به فکرش نمیرسه من چجوری میرم!
اگه روشمو لو بدم صد درصد اونم میبندن و باید از یه سوراخ سمبه ی دیگه ای بریم=/

آلبرت /:

تو پسر خوبی هستی .__.

به منم یاد بده .___.
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Magical Girl
به جمع پارسی زبانان پبیوندید Big GrinBig Grin
من ایرانی نیستم
تبلیغاتو حال کن Big GrinBig Grin
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 173
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط First Star
(01-06-2014، 11:48)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توروحتون >_<

فیسبوق میرید ؟ >_<

من دارم ولی قندشکن ندارم :|

من جنم :>
و راهت ب ذهن من رسید ، من میدونم :>>
هار هار هار هاااار ، این خنده شیطانی بود :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Albert wesker
(01-06-2014، 11:50)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آلبرت /:

تو پسر خوبی هستی .__.

به منم یاد بده .___.

Confuseds32: کد نویسی باید بلد باشی
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط First Star

(01-06-2014، 11:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توروحتون >_<

فیسبوق میرید ؟ >_<

من دارم ولی قندشکن ندارم :|

خوب حالا نمیشه بگی مام از اون روش بریم ؟ =/

خسته شدم از بس اومدم فلشخور :| آخه میام اینجا کسی محلم نمیزاره :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Mason
هوس کردم عکسمو بزارم ._.
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Albert wesker

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان