امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 )

خدافس .--.

خوشمان نیومد .__.
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 167

سپاس شده توسط Mason ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT×
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خدای من ! O_O
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence
برادر آلبرت من اشتباهی نقل قول کردم :|

ویرایش شد :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Albert wesker
(01-06-2014، 11:24)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا :|
خوبی عزیزم ؟! -__- :|

به کوری چشم دشمنامون عالیم *._.*
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Albert wesker ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-06-2014، 11:19)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:17)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:14)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید برای انجام عمل فاکتورگیری ذهنی منحرف داشته باشی و یکمم فحشای خارجی بلد باشی. من خوشحالم که دخترم بلد نیست(. .)
این علامت تاییده!

منحرف بودن خاصیت منه ._.

تا حالا نگفتم چون ریا میشد :|

فاکتورگیری خیلی چرته ! ترم اول بلد بودم  چون بابام ؛ باهام کار میکرد ..ولی ترم دوم چون خودم ریاضیو کار کردم ، از خیلیاش سَرسَری گذشتم :|
ی سوال داده بود خیلی چرت بود ==> به جا X=3 بزارید !
X+8=?

:|:|
آره علامت تایید بود :|
امتحان ریاضی سوم راهنمایی رو میگی؟ :|
یه فاکتور گیری هم بالا صفحه سوم اومده بود :|
میشه صورتشو بگی !؟ :|
انتظار داری یادم باشه؟! 20 روز پبش امتحان ریاضی دادم :|
فقط میدونم که بود :|

هرچی بود یادم نی ._.

یا درست نوشتم :| یا غلط :| یا جا انداختم :|

بغیر از اینا نمیشه ک :|||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(01-06-2014، 11:22)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه من بیام خواستگاریش ؟! *^__^*
عاشق کیتی پریه .-.

بچه 8 سـالشه کیتی کته V: اینا همه تاثیرات مخرب من تو خانوادس V:

تا موزیک ویدیو کیتی رو تلویزیون نشون میده میدوئه صدا رو زیاد میکنه

بعدش میگه تو منو میکشی کیتی :|

تازه بوسم میکنه تلویزیون رو :|
 سپاس شده توسط First Star ، ∆ MeRzaD ∆ ، Magical Girl
عرفان :|
این چه فیسبوکیه تو داری ؟:|
اون فیلمه چی بود ؟!Confused
(01-06-2014، 11:26)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:19)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:17)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:14)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منحرف بودن خاصیت منه ._.

تا حالا نگفتم چون ریا میشد :|

فاکتورگیری خیلی چرته ! ترم اول بلد بودم  چون بابام ؛ باهام کار میکرد ..ولی ترم دوم چون خودم ریاضیو کار کردم ، از خیلیاش سَرسَری گذشتم :|
ی سوال داده بود خیلی چرت بود ==> به جا X=3 بزارید !
X+8=?

:|:|
آره علامت تایید بود :|
امتحان ریاضی سوم راهنمایی رو میگی؟ :|
یه فاکتور گیری هم بالا صفحه سوم اومده بود :|
میشه صورتشو بگی !؟ :|
انتظار داری یادم باشه؟! 20 روز پبش امتحان ریاضی دادم :|
فقط میدونم که بود :|

هرچی بود یادم نی ._.

یا درست نوشتم :| یا غلط :| یا جا انداختم :|

بغیر از اینا نمیشه ک :|||

دیه ولش کنید هر چی شد شد!
الان فک کنید که آیا درست نوشتید یا غلط به خدا به نمرتون اضافه نمیکنهRolleyes
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence
(01-06-2014، 11:24)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:22)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:20)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 11:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام نماز بخونم :/ ..

خوب برو بخون!راسی قبلش یه کد هایی بهت میدم تو نت پد کپی پیس کن بعد بازش کن یه اتفاق جالب برای سیستمت می افته=))))

نه در کل دارم میگم .. بچه بودم ادم تر بودم نماز میخوندم :/ ..
خدایا خودت منو ببخش ..

نمیخوام ، ایندفه نمیتونی گولم بزنی -____-
تازه ، با گوشی اومدم :>
با نازی حرف زدی؟ ._.

خب حداقل اجازه بده گوشیتو ویروسی میکنم._.
نه باوو نت نداره

نچ نمیشه ._.

رز ..
رز بودی فک کنم :| ..
چرا؟شما چتونه ؟ چی شده؟ ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Mason
(01-06-2014، 11:27)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان :|
این چه فیسبوکیه تو داری ؟:|
اون فیلمه چی بود ؟!Confused

چه فیلمی ؟؟ O_o

بگو ما هم بخندیم kaffe2

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 37 مهمان