امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 )

اوفف اعصابم ر*ـده مال شد نمیتونم دو تا بادکنک باد کنم >_<
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، pink lady ، Mᴏsᴇs
آگهی
فاطی....
دیشب یه نفر بر اثر صاعقه مرد._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-06-2014، 10:53)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 10:51)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 10:48)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 10:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 10:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ذوق داری منو ورداری ؟؟ cry girl
خب باشه ور نمیدارمگــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 161
مگه دیدی زن کسی تو لیست دوستاش نباشه ؟ cry girl
من الآن نمیدونم دقیقا این زنای من کی ان! والا ما نفهمیدیم کی زن گرفتیم کی بچه دار شدیم! همه چی خیلی سریع اتفاق افتاد!
شل بگیر راحته (:
آره راست میگی اون موقع زنامم دونه دونه میپرنfol
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mason ، Albert wesker
(01-06-2014، 10:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 10:51)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....
یه حسی به من میگه ما میمیریم._.
هیچ وقت مرضیه رو با خودت ما نکن :|

گرفتی گل پسر ._. !؟ ..
آدم حساب نمیشی....
حتی تو جمع بستنا(:...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє
عرفان حرص نخور برادر 5020

چته داداش !؟fly2
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
رضا خُ من بت نگفتم چرا هوا اینجوریه هم آفتابه هم بارونه هم رعد و برق هم تگرد ؟!

بعد تو میگی جو میدی-_- ینی ما هم می میریم ؟!S:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، pink lady
(01-06-2014، 10:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 10:53)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 10:51)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 10:48)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 10:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب باشه ور نمیدارمگــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 161
من الآن نمیدونم دقیقا این زنای من کی ان! والا ما نفهمیدیم کی زن گرفتیم کی بچه دار شدیم! همه چی خیلی سریع اتفاق افتاد!
شل بگیر راحته (:
من موندم این چرا زن می گیره kaffe2
 سپاس شده توسط ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆
(01-06-2014، 10:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 10:51)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

گرفتی گل پسر ._. !؟ ..

باید فاکتورت بگیره بزارتت پشت پرانتز! بعد تو عدد گذاری من میام پشتت به عنوان ضریب! لامصب ریاضی هم علمیه که به درده بچه ها نمیخوره!

(01-06-2014، 10:56)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 10:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شل بگیر راحته (:

من زن میگیرم؟ باو همه خودشونو به من غالب می کننگــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 161
 سپاس شده توسط Mason ، Dead Silence ، ∆ MeRzaD ∆ ، Albert wesker
(01-06-2014، 10:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

گرفتی گل پسر ._. !؟ ..

باید فاکتورت بگیره بزارتت پشت پرانتز! بعد تو عدد گذاری من میام پشتت به عنوان ضریب! لامصب ریاضی هم علمیه که به درده بچه ها نمیخوره!

(01-06-2014، 10:56)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شل بگیر راحته (:

من زن میگیرم؟ باو همه خودشونو به من غالب می کننگــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 161
من خودمو به کسی غالب نمی کنم cry girl
 سپاس شده توسط ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆
(01-06-2014، 10:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

گرفتی گل پسر ._. !؟ ..
آدم حساب نمیشی....
حتی تو جمع بستنا(:...

میتونستی به جا ضمیر "مآ" بگی : رضا و آیسان و فاطمه :|

منظورم اینه ک اسم بگی ! وقتی میگی ما ینی همه رو داری میگی ! جمع بستی ! (:

هـع -_- * تریپ لاتی بر ندار واسه من ! دیروز کم مونده بود پسره به گـ*ــوه خـوردن بیوفته از این ک با من دعوا کرده بود ! (:

میتونی از رزی بپرسی ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان